Další články

Hürzeler přebírá Brighton, bude nejmladším koučem v historii PL

Z Brightonu po minulé sezoně odešel trenér Roberto De Zerbi a vedení anglického klubu dnes představilo nového kouče, kormidla se podle očekávání ujme Fabian Hürzeler.

Dortmund trenéra nehledal daleko, očekávaně povýšil z pozice asistenta Sahina

Nuri Sahin je očekávaně novým trenérem Borussie Dortmund. V klubu podepsal v pátek oficiálně smlouvu na tři roky. Nahrazuje ve funkci Edina Terzice, který ve středu požádal o ukončení kontraktu a ve čtvrtek jeho rezignaci vedení německého celku přijalo. Pětatřicetiletý rodák z Německa s tureckými kořeny do této chvíle působil jako Terzicův asistent, po pouhém půl roce přitom povýšil do role šéfa lavičky.

Dortmund potvrdil informace tisku, v klubu končí i Hummels

Borussia Dortmund oznámila další velký odchod letošního léta. Kabinu po sezoně opustil Marco Reus, včera se rozloučil trenér Edin Terzič a dnes ho následoval zkušený obránce Mats Hummels.

V Dortmundu končí trenér Terzič, následovat ho bude Hummels

Edin Terzic skončil u hráčů Dortmundu, které v minulé sezoně dovedl do finále Ligy mistrů. Borussia na webu uvedla, že jednačtyřicetiletý kouč požádal o okamžité rozvázání smlouvy a klub mu vyhověl. Podle médií by se měl do role hlavního trenéra posunout dosavadní asistent Nuri Sahin.

Leverkusen představil druhou posilu, koupil záložníka Garcíu

Leverkusen letos vyhrál německou ligu i pohár, vedení ale nehodlá usnout na vavřínech a ještě před startem mistrovství Evropy získalo druhou letní akvizici, kádr posílil dosavadní kapitán Girony Aleix García.

Bayern letos poprvé utrácel, ze Stuttgartu dorazil Hiroki Ito

Bayern Mnichov má nového trenéra, ke změnám dojde i v kabině a novým přírůstkem se stal Hiroki Ito, japonský stoper do Bavorska zamířil na přestup z konkurenčního Stuttgartu. Bavorská strana hráče oficiálně představila ve čtvrtek odpoledne.

1. FC Köln našel nového trenéra, mezi elitu ho má vrátit Struber

1. FC Köln má pro nadcházející měsíce jasný cíl v podobě rychlého návratu do 1. Bundesligy a důležitou roli by měl sehrát Gerhard Struber, 47letý Rakušan byl jmenován novým trenérem německého klubu.

Šeško brzké stěhování nechystá, v Lipsku uzavřel nový kontrakt

Benjamin Šeško se v nadcházejících týdnech bude koncentrovat výhradně na evropský šampionát v Německu. Slovinský reprezentační útočník minimálně pro nejbližší budoucnost zadupal do země spekulace o možném odchodu z RB Lipsko, když podepsal nový kontrakt.

Chci dát týmu maximum. Fanoušci pro nás budou neuvěřitelné plus, řekl Černý před první účastí na Euru

Před třemi roky, během své první sezony v Twente, byl rozjetý a měl našlápnuto k účasti na evropském šampionátu. Už poněkolikáté v kariéře ho ale zastavilo zranění. Nyní už se však Václav Černý (26) dočká. Křídelník německého Wolfsburgu se vměstnal do nominace trenéra Ivana Haška (60) pro blížící se Euro. Jak vidí české šance? Kde by mohl hrát v rozestavení se třemi obránci? A co si myslí o datech? Nejen o tom se příbramský rodák rozpovídal v exkluzivním rozhovoru pro Livesport Zprávy.

Dortmund chystá změny do ofenzívy, asi odejdou Haller i Moukoko. Dorazí kometa Guirassy?

O tom, že by Dortmund mohli opustit útočníci Sébastien Haller a Youssoufa Moukoko, se už mluví prakticky po celé jaro. Oba hráče kouč Edin Terzic využíval do základní sestavy jen sporadicky, a jak uvádí německý deník Westdeutsche Allgemeine Zeitung, mohli by oba hráči v létě zamířit jinam. Borussia každopádně pokukuje po možnostech, jak by případně nepotřebné hráče mohla nahradit.

První nová tvář v Leverkusenu, defenzívu vyztuží mladík Belocian

Leverkusen si letos podmanil německou klubovou scénu a k udržení pozic by mu měl pomoci i Jeanuël Belocian, teprve devatenáctiletý obránce je první letní posilou Bayeru.

Postoupil se St. Pauli do Bundesligy, teď ho lákají na Ostrovy. Hürzelera si vyhlédl Brighton

Brighton před zhruba třemi týdny oznámil, že na jeho lavičce skončí Roberto De Zerbi. Svou náhradu přitom anglický celek evidentně pečlivě zvažuje, stále ji totiž hledá. Podle informací televizní stanice Sky Sport Deutschland si nyní vyhlédl v Německu progresivního a mladého kouče Fabiana Hürzelera, jenž v uplynulé sezóně ve 31 letech vytáhl St. Pauli do Bundesligy.

Sané jedná o setrvání v Bayernu, Kompanymu maximálně důvěřuje

Bayern Mnichov vyklidil německý trůn, nový sportovní ředitel Max Eberl skládá tým, jehož úkolem bude obnovit nadvládu bavorského celku nejenom nad bundesligovým územím a jeho součástí by měl být i Leroy Sané, 28letý křídelník se setrvání rozhodně nebrání.

Stanišić se vrátí do Bayernu Mnichov

Josip Stanišić by neměl chybět v konečné nominaci Chorvatska na letošní evropský šampionát, po turnaji v Německu zamíří na dovolenou a následně se vrátí do Bavorska. 24letý obránce letos hostoval v Leverkusenu, v létě pak opět oblékne dres Bayernu Mnichov.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele