Další články

Další italské střídání stráží, Udinese má náhradu za Cannavara

Udinese je dalším italským klubem, který po sezoně 2023/2024 mění trenéra. Na lavičce minulý týden skončil Fabio Cannavaro, jeho povinnosti přebírá Kosta Runjaić.

Serie A zná osmého nového trenéra pro další ročník, Zanetti střídá Baroniho v Hellasu

Italské rošády na postech hlavních trenérů pokračují. Hellas se v úterý oficiálně rozloučil s Marcem Baronim, hned ve čtvrtek ale představil svým fanouškem nového šéfa lavičky. Tím se stal Paolo Zanetti, který během své kariéry působil výhradně ve své rodné zemi. Smlouvu podepsal ve Veroně do roku 2025, možné je pak její prodloužení o další rok na základě opce.

Příchod potvrzený, AC Milán povede po Piolim portugalský kouč Fonseca

AC Milán povede portugalský trenér Paulo Fonseca, který dosud koučoval v Lille. U italských vicemistrů po sezoně skončil přes platný kontrakt Stefano Pioli. Jednapadesátiletý bývalý obránce Fonseca podepsal v klubu tříletou smlouvu. Na dnešní tiskové konferenci to z pozice konzultanta a zástupce majitelů klubu oznámil Zlatan Ibrahimovic.

Nesta se posouvá do Serie A, bývalý obránce se stal trenérem Monzy

Monza do pozice trenéra podle očekávání jmenovala Alessandra Nestu, jenž do této chvíle vedl druholigovou Reggianu. Italský mistr světa z roku 2006, jenž ve funkci nahradí Raffaela Palladina, podepsal roční smlouvu, která bude automaticky prodloužena při záchraně v Serii A.

Juventus oficiálně představil Mottu, nový trenér podepsal tříletou smlouvu

Thiago Motta se stal trenérem Juventusu, na jehož lavičce nahradí Massimiliana Allegriho. Bývalý záložník dosud vedl Bolognu a se "Starou dámou" podepsal smlouvu do roku 2027.

Luis Alberto se dočkal odchodu z Lazia, koupil ho Al Duhail

Luis Alberto měl v plánu opustit Lazio a přání se mu nakonec splní. 31letý španělský záložník si zahraje katarskou nejvyšší soutěž, dnes byl oficiálně potvrzen jeho transfer do celku Al Duhail.

Další nový trenér v Laziu, kormidla se ujal Baroni

Z roku 2024 ještě neuplynula ani polovina a římské Lazio má již třetího trenéra. Novým kormidelníkem římského klubu se dnes oficiálně stal Marco Baroni, v hlavním městě Itálie podepsal víceletý kontrakt.

Další trenérská škatulata v Serii A. Hellas opouští Baroni, v Empoli nemusí zůstat Nicola

Trenér Marco Baroni po vzájemné dohodě s vedením klubu skončil u hráčů Verony. Informoval o tom Hellas. Šedesátiletý Ital obsadil s týmem v uplynulé sezoně italské ligy třinácté místo, sestupu unikl pouze o tři body.

Splnil úkol a udržel Udinese v Serii A, přesto Cannavaro jako trenér skončil

Trenér Fabio Cannavaro navzdory úspěšné záchraně v italské lize skončil na lavičce fotbalistů Udine. Kapitán mistrů světa z roku 2006 vydržel ve funkci pouze šest utkání. O svém konci informoval na instagramu, klub to potvrdil na webu.

Lukaku se bál přestupu do Saúdské Arábie. Rád by hrál pod Contem

Romelu Lukaku zřejmě naznačil možný přestup do Neapole, kterou čerstvě převzal Antonio Conte. Belgičan se do Chelsea vrátil po hostování v AS Řím, kde ve 47 zápasech za Giallorossi vstřelil 21 gólů a přidal čtyři asistence. Rád by však zůstal v Serii A.

Lazio hledá nového trenéra, kvůli neshodám s vedením skončil Tudor

Igor Tudor po dvou a půl měsících končí jako trenér Lazia. Chorvatský kouč, jenž uprostřed března na lavičce vystřídal Maurizia Sarriho, rezignuje po sporech s vedením.

Bologna potvrdila nového trenéra, Mottu na lavičce nahradí Italiano

Vincenzo Italiano bude po konci ve Fiorentině pokračovat v Serii A, stal se novým trenérem Bologny, která se poprvé od změny názvu soutěže kvalifikovala do Ligy mistrů. Šestačtyřicetiletý lodivod nahradí Thiaga Mottu, jenž se přesune do Juventusu.

Neapol představila nového trenéra. Vydám ze sebe vše, slíbil Conte

Neapol zažila mizernou sezonu a výsledkem je další změna ve funkci trenéra. Pod Vesuvem tentokráte vsadí na osvědčené jméno, dnes byl do funkce oficiálně uveden Antonio Conte.

Barák má ve Fiorentině nového trenéra, Italiana střídá Palladino

Vedení Fiorentiny dnes odpoledne představilo nového trenéra a na lavičku klubu z renesančního města podle očekávání usedne Raffaele Palladino. 40letý kouč přišel z Monzy, své místo mu přepustil Vincenzo Italiano.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele