Další články

Nadvláda pro Manchester City v anketě o nejlepšího hráče Premier League, cenu získal Foden

Nejlepším hráčem Premier League byl vyhlášen záložník Phil Foden z Manchesteru City. Třiadvacetiletý fotbalista dal v končícím ročníku 17 branek a přidal osm asistencí. Informoval o tom web ligy.

Kehrer se do West Hamu nevrátí, AS Monaco uplatnilo opci

Thilo Kehrer si může začít zařizovat trvalé stěhování do monackého knížectví. 27letý německý obránce do druhého týmu tabulky Ligue 1 přišel v lednu na hostování z West Hamu United a AS Monaco dnes uplatnilo opci na trvalý přestup.

Arteta musí s celým Arsenalem doufat v Moyesovu pomoc, volat mu ale nebude

Manažer Mikel Arteta si snaží před nedělním finišem anglické fotbalové ligy stále uchovat optimismus, přestože jeho Arsenal nemá režii bitvy o titul ve svých rukou. "Kanonýři" budou v závěrečném kole hostit Everton.

Citizens a Villans na vlně euforie: 37. kolo Premier League v kostce

Je o mistrovi rozhodnuto? Po úterní dohrávce v neoblíbené aréně Tottenhamu si pomyslný mečbol vypracoval Manchester City, který má před nedělní ligovou derniérou s West Hamem dvoubodový náskok před Arsenalem. Výhra obhájců titulu zároveň katapultovala Aston Villu do Champions League. V pohárové Evropě by navzdory mizerné první polovině ročníku neměla scházet ani Chelsea, jež má po středeční loupeži v Brightonu nejblíže k šestému místu.

Od příští sezony budu trénovat Liverpool, potvrdil Arne Slot

Barcelona, Bayern Mnichov a Juventus řeší, kdo v příští sezoně usedne na jejich lavičky, Liverpool má v tomto ohledu jasno a co nevidět bude vše potvrzeno oficiální cestou. Jürgena Kloppa nahradí Arne Slot, už několik týdnů se na tom shodují média a tajnůstkařit dnes přestal sám kouč.

První změny v kabině Liverpoolu, s Reds se loučí Matip a Thiago

V Liverpoolu za několik dní skončí manažer Jürgen Klopp a změn dozná i kádr. V tom nebudou pokračovat dva zkušení fotbalisté, nové kontrakty nedostanou záložník Thiago Alcântara (33) a obránce Joël Matip (32).

Zranění potvrzeno: Manchesteru City v boji o titul a FA Cup nepomůže Ederson

Manchesteru City bude v posledních dvou zápasech sezony chybět brankář Ederson. Třicetiletý brazilský reprezentant při úterní ligové výhře 2:0 nad Tottenham utrpěl menší zlomeninu očnice. Klub o tom informoval na webu.

Antoniovo přiznání: Nesnášel jsem fotbal, chtěl jsem být zraněný. Pomohla mu terapie

Spoluhráč českého dua Tomáš Souček, Vladimír Coufal v londýnském West Hamu šokoval Ostrovy upřímnou zpovědí. Michail Antonio promluvil o tom, jak nenáviděl fotbal a modlil se, aby se zranil a nemusel hrát. Prozradil, jaká duševní muka prožíval, pohovořil i o terapii, která se stala součástí jeho života a pomohla mu z nejhoršího.

Zlepšili jsme výsledky i výkony, těšilo Pochettina po výhře nad Brightonem

Trenér Mauricio Pochettino prohlásil, že dobré výsledky z posledních zápasů, které dostaly Chelsea až na hranici kvalifikace do Evropské ligy, jsou odměnou za trpělivost, kterou klub prokázal během náročného ročníku.

Coufal by ve West Hamu rád zůstal, je to pro něj srdcová záležitost, řekl komentátor Vrba

Vladimír Coufal končí v Anglii čtvrtou sezonu a za tu dobu si vybojoval pozici jedničky na pravé straně obrany West Hamu. Připsal si 19 ligových asistencí, v tomto ohledu patří na tomto postu ke špičce, s Kladiváři hrál třikrát základní skupinu pohárů a loni ovládl Evropskou konferenční ligu. Čím dál častěji se ale mluví o tom, že by mohl londýnský klub v létě opustit.

Zrušení VAR v Premier League? Kluby budou hlasovat na červnovém zasedání

Kluby anglické Premier League budou na svém červnovém zasedání hlasovat o dalším využití videorozhodčích. Zrušit systém VAR navrhnul po sérii kontroverzních rozhodnutí tým Wolverhampton Wanderers. Vedení soutěže je nicméně pro zachování videorozhodčích.

Podáváme na vítězství, rozhodnuto ale není, varuje Guardiola

Manažer Manchesteru City Pep Guardiola po výhře 2:0 v úterní dohrávce Premier League na hřišti Tottenhamu varoval, že o titulu ještě zdaleka není rozhodnuto.

Spurs úhlavnímu rivalovi v boji o titul nepomohli. City přiblížil ke třetí obhajobě Haaland

Hráči Manchesteru City v dohrávce 34. kola Premier League na pátý pokus vstřelili v lize na novém stadionu Tottenhamu gól a poprvé si z neoblíbené destinace odvezli tři body po vítězství 2:0. Kohouty v utkání dlouho zdobila perfektní defenziva a skvěle chytající Guglielmo Vicario.

Van de Beeka čeká další stěhování, agent vyloučil návrat do Ajaxu

Donny van de Beek v posledních letech jen smutně vzpomíná na povedené působení v Ajaxu. Nizozemskému záložníkovi se nedaří, zlepšení nepřišlo ani ve Frankfurtu a čeká ho další změna dresu, v úvahu každopádně nepřipadá návrat do Amsterdamu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele