Další články

Niké liga - souhrn 6. kola: Dohrávku s Trenčínem ovládl DAC

Dohrávku 6. kola Niké ligy, v němž mimo jiné utržil debakl 0:5 bratislavský Slovan, zvládla lépe Dunajská Streda. Ta si na venkovní půdě poradila s Trenčínem pohodlně 3:0.

Niké liga - souhrn 7. kola: Slovan Bratislava zpátky v čele

Slovan Bratislava otočil nepříznivý stav na hřišti Dunajské Stredy a vrátil se na první místo před Žilinu, která si poradila se Skalicí. Banská Bystrica překvapivě podlehla Komárnu. Michalovce se rozešly smírně s Trenčínem. Podbrezová v neděli nedokázala využít přes půl hodiny trvající přesilovku a padla v Ružomberoku. Nakonec mimochodem hosté také dohrávali o deseti mužích v poli.

Vydatné deště ohrožují fotbal i na Slovensku, ligové kolo se ale odkládat nebude

Vydatné deště ohrožují pořádání zápasů také na Slovensku. Unie ligových klubů (ULK) jako řídící organizace nejvyšší soutěže monitoruje nepříznivou situaci a připravuje různé scénáře. Celé kolo se však odkládat nebude.

Jak funguje Slovan Bratislava? Celou značku shazuje generální ředitel, myslí si slovenský komentátor

Slovenský klub postoupil po 14 letech do fotbalové Ligy mistrů. Slovan Bratislava prošel jako jediný všemi předkoly a může se těšit na velké zápasy proti Manchesteru City, Bayernu, Atlétiku nebo AC Milán. Jak důležitý byl a je pro úspěch Slovanu trenér Vladimír Weiss starší?

Bohemians utráceli, brankář Frühwald je nejdražším nákupem v novodobé historii

Příchod nové jedničky mezi tyče hlásí Bohemians 1905. Klokani nakupovali na Slovensku a z Ružomberoku přichází Tomáš Frühwald, jedná se o nejdražší přestup do klubu v novodobé historii.

Huf natrvalo opouští Pardubice, kariéru jde nastartovat do Ružomberoku

David Huf opouští Pardubice a bude hrát za Ružomberok. Slovenský klub na svém webu oznámil, že pětadvacetiletý útočník podepsal smlouvu do června 2026. Zájem mělo také druholigové Brno, hráč zvolil odchod na Slovensko.

Možná je dobře, že facka přišla teď, říká Weiss o debaklu se Žilinou

Pár dní po postupu do hlavní fáze Ligy mistrů se bratislavský Slovan sbírá z ostudy. V šestém kole nejvyšší slovenské soutěže prohrál doma se Žilinou, kterou vede český trenér Michal Ščasný, ostudně 0:5.

Niké liga - preview 6. kola: Bitvy dále v poli

Šest týmů jde do akce v sobotním programu slovenské Niké ligy, a to včetně pěti nejhorších v tabulce. V důležitých soubojích změří síly Skalica s Košicemi i Komárno s Michalovcemi, vedle toho Banská Bystrica míří do Podbrezové.

Niké Liga - souhrn 5. kola: Slovan zůstává beze ztráty

Slovan Bratislava vyhrál na půdě Banské Bystrice a po čtyřech kolech má plný počet bodů. Polovinu z nich ztrácí Žilina, která rozstřílela Trenčín. Trnava na čtvrtý pokus zabrala a veze body ze Skalice. Košice už mají odehraných pět zápasů, v tom posledním nestačily na Komárno.

Metsoko zkusí štěstí na Slovensku, z Plzně hostuje ve Slovanu Bratislava

Idjessi Metsoko si zatím nevybojoval místo v základní sestavě Plzně a nepovede se mu to ani během nadcházejících měsíců. Tožský útočník míří na Slovensko, letošní sezonu stráví na hostování ve Slovanu Bratislava.

Niké liga - souhrn 4. kola: Slovan měl namále

Slovan má jedno utkání k dobru, přesto vede tabulku bez ztráty bodu, i když doma proti Košicím to jednoduché rozhodně neměl a rozhodl až v závěru.

Niké liga - souhrn 3. kola: Banská Bystrica na druhé místo

Košice díky povedenému prvnímu dějství zdolaly Podbrezovou. Žilina vstoupila do třetího kola Niké ligy výhrou 3:1 nad Michalovci a dočkala se prvního tříbodového zápisu v sezoně. Dvěma góly na sebe upozornil Eric Bille. V neděli se urodily dvě těsné výhry domácích, tři body oslavily výběry Ružomberoku a Banské Bystrici.

Niké liga - souhrn 2. kola: Slovan zůstává stoprocentní

Slovan Bratislava nejtěsnějším poměrem zdolal Podbrezovou a jako jediný po dvou kolech uchoval stoprocentní záznam. Trenčín po remíze v Trnavě zdolal Košice a dočasně se posunul do čela slovenské nejvyšší soutěže. Neporazitelnost po dvou kolech drží také Banská Bystrica, která ale v závěru přišla o výhru nad Skalicí, i Dunajská Streda po výhře nad Komárnem.

Weiss byl po kanonádě nadšený, Slovan teď láká k návratu kanonýra Šporara

Trenéra Slovanu Bratislava Vladimíra Weisse nadchla úterní odveta 2. předkola Ligy mistrů. Slovenský šampion v ní doma deklasoval slovinské Celje 5:0 a v dalším kole ho čeká APOEL Nikósie.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele