Další články

Krejčí po přestupu do Girony: Jsem rád, že se to zvládlo před šampionátem, snad mi to tam sedne

Ladislav Krejčí považuje za důležité, že se jeho přestup z pražské Sparty do Girony dotáhl ještě před začátkem mistrovství Evropy a nyní se už s reprezentací může naplno soustředit do vstup do turnaje. Pětadvacetiletý obránce označil přesun do španělské nejvyšší soutěže za jeden ze splněných životních snů. Věří, že mu herní styl Girony bude sedět a těší se i na Ligu mistrů. Řekl to v nahrávce pro média od reprezentace.

Krejčího odchod je zpečetěn, kapitán Sparty se stal nejdražší posilou v historii Girony

Když Ladislav Krejčí v posledním zápase sezony proti Plzni střídal, v očích se mu blyštěly slzy a letenským ochozům mával na rozloučenou. Věděl, že po zisku doublu pro něj končí nejen sezona, ale i úspěšné působení v pražské Spartě. To se teď ostatně potvrdilo - kapitán klubu, který vyhrál poslední dva ligové tituly, podepsal se španělskou Gironou smlouvu na pět let.

Dovbykův agent jednal s kluby z Itálie, útočník se koncentruje jen na ME

Zajímavé jméno si během uplynulých měsíců udělal Artem Dovbyk. Ukrajinský útočník se rychle stal jednou z klíčových postav Girony a katalánskému klubu pomohl k historické třetí příčce v tabulce španělské ligy, nyní ho čeká mistrovství Evropy a také spekulace o dalším stěhování.

Leverkusen představil druhou posilu, koupil záložníka Garcíu

Leverkusen letos vyhrál německou ligu i pohár, vedení ale nehodlá usnout na vavřínech a ještě před startem mistrovství Evropy získalo druhou letní akvizici, kádr posílil dosavadní kapitán Girony Aleix García.

Girona uloví první dvě posily, jednou z nich bude Krejčí

Vedení Girony se pokusí udržet přes léto své klíčové hráče a k nim přidá i nějaké posily, v tuto chvíli se chystá představit fanouškům hned dvě nové tváře. Jednou z nich se stane sparťanský kapitán Ladislav Krejčí.

Soud trestal za urážky Viníciuse Júniora: Tři fanoušci na osm měsíců do vězení a dva roky bez fotbalu

Tři fanoušci Valencie byli ve Španělsku odsouzeni k osmi měsícům vězení za rasistické urážky hráče Realu Madrid Viníciuse Júniora. O průlomovém rozsudku za chování na stadionu informovalo vedení španělské ligy. Všichni tři odsouzení navíc dostali dvouletý zákaz vstupu na fotbalové stadiony.

Mallorca představila nového trenéra, kormidla se ujme Arrasate

Očekávané prohlášení dnes dopoledne vydalo vedení Mallorky. Na lavičce španělského klubu po sezoně skončil Javier Aguirre a jeho nástupcem se stal Jagoba Arrasate.

Xavi pochyboval o složení týmu, vysvětlil odchod trenéra prezident Barcelony

Joan Laporta (61) prozradil, proč se nakonec přeci jen rozhodl odvolat trenéra Xaviho Hernandeze (44). Prezident Barcelony uvedl, že důvodem odchodu legendárního záložníka bylo jeho vyjádření pochybností o složení mužstva.

Mbappé poděkoval Pérezovi za důvěru, v PSG nebyl nešťastný

Kylian Mbappé (25) po svém odchodu do Realu Madrid dnes poprvé odpovídal na otázky novinářů na tiskové konferenci před přátelským zápasem francouzského národního týmu proti Lucembursku. Hvězdný útočník v krátkosti promluvil o novém působišti, primárně však chtěl odpovídat na otázky týkající se reprezentace.

Reina podruhé odchází z Villarrealu, chce napsat ještě jednu kapitolu své kariéry

Závěr sezony je časem loučení a na jedno došlo i ve Villarrealu. Na palubě Žluté ponorky nebude pokračovat Pepe Reina, zkušenému brankáři končí smlouva a novou mu vedení španělského celku nenabídlo.

Mbappé se stal hráčem Realu Madrid. S vítězem Ligy mistrů podepsal pětiletou smlouvu

Real Madrid potvrdil očekávaný příchod Kyliana Mbappého z Paris Saint-Germain. 25letý útočník s Bílým baletem podepsal pětiletý kontrakt s výdělkem 15 až 20 milionů eur čistého ročně. Mbappé si jakožto volný hráč přijde na podpisový bonus ve výši 130 milionů eur.

Depay opustí Atlético, o návratu do PSV aktuálně neuvažuje

Memphis Depay nehraje důležitou roli v plánech Atlética Madrid a španělský klub mu nebrání v letním odchodu. Třicetiletého nizozemského útočníka po roce a půl čeká další stěhování, jeho další kroky podle všeho nepovedou do domovského PSV Eindhoven.

Chybí jen oficiální potvrzení, Real Madrid příští týden potvrdí příchod Mbappého

"Here we go!" Podle specialisty na přestupy Fabrizia Romana je definitivně jasno - Kylian Mbappé (25) bude příští týden představen jako nová posila Realu Madrid. Francouzská hvězda měla podepsat všechny potřebné dokumenty a jejímu přesunu k čerstvým vítězům Ligy mistrů už nic nebrání.

Sevilla vyřešila otázku trenéra, z Las Palmas přijde García Pimienta

Sevilla představila nového trenéra a na její lavičku podle očekávání usedne Francisco Javier García Pimienta. 49letý kormidelník přichází z Las Palmas, v Andalusii podepsal kontrakt na dvě sezony.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele