Další články

Dukla už nemůže počítat s Kozlem, Na Julisce naopak zůstává Mešanović

Nováček první ligy Dukla Praha zahájila přípravu na novou sezonu bez klíčového záložníka Davida Kozla. Dvaadvacetiletému odchovanci klubu vyprší na konci června smlouva. Na úvodním tréninku v Suchdole naopak nechyběl zkušený bosenský útočník Muris Mešanović, jenž na jaře v týmu vítěze druhé ligy hostoval a ještě dva týdny mu poběží kontrakt v polském celku Puszcza.

Plzeň se chystá na nový ročník se Slončíkem a Vašulínem. Koubek dohlížel i na mladíky z akademie

Plzeň začala přípravu na nadcházející sezonu. V kádru čtvrtfinalisty posledního ročníku Konferenční ligy nechyběli ani noví hráči Tom Slončík a Daniel Vašulín.

Kozel zůstává na severu Čech, místo Liberce převzal sousední Jablonec

Luboš Kozel bude po téměř 17 letech znovu trénovat Jablonec, k nimž se přesouvá po tříletém angažmá u severočeského rivala Liberce. Třiapadesátiletý kouč nahradil odvolaného Radoslava Látala. Jedenáctý tým uplynulé sezony první ligy o tom informoval na webu, délku smlouvy neuvedl.

Askou se bude starat o defenzivu. Je to klidný typ, budou se s Friisem doplňovat, věří Rosický

Sparta si hodně slibuje od příchodu nového asistenta Jense Askoua, který si dobře vedl jako hlavní trenér IFK Göteborg. Sportovní ředitel Tomáš Rosický den před začátkem letní přípravy na tiskové konferenci uvedl, že dánský kouč byl ve Švédsku na vlastní žádost uvolněn a velmi brzy by mělo dojít k podpisu jeho smlouvy se Spartou.

Teplice zahájily přípravu bez Chaloupka s Filou. Vrací se odchovanec Takács

Tepličtí zahájili přípravu na další ročník první ligy. Po 15 letech u toho chyběl jednačtyřicetiletý brankář Tomáš Grigar, jemuž skončila smlouva.

Baník Ostrava se v budoucnu vrátí na Bazaly, město tam postaví nový stadion

FC Baník Ostrava se v budoucnu zřejmě vrátí na legendární stadion Bazaly. Město chce v lokalitě vybudovat nový stadion. Ověřovací studie, kterou si nechalo zpracovat, ukázala, že výstavba sportoviště je v původním areálu možná.

Friis si sestavil tým. Do Sparty přijde Askou, končí naopak Babalola

Hotovo. Sparta v pondělí odtajnila, s kým bude trenér Lars Friis (48) spolupracovat v příští sezoně na lavičce mistrovského celku. Jeho asistenty budou Jens Askou, Tim Sparv a Michal Vávra. Askou do Sparty míří ze švédského IFK Göteborg, brzy by měl podepsat smlouvu.

V Olomouci začali přípravu i s posilou Klimentem

S kompletně obměněným realizačním týmem v čele s Tomášem Janotkou zahájili dnes přípravu na ligový ročník fotbalisté Sigmy Olomouc. Nový trenér začne pracovat na přestavbě týmu a cílem Hanáků by mělo být opět bojovat o pohárové příčky. Pomoci k tomu by měl i zkušený Jan Kliment, útočná posila z Plzně.

Pardubice získaly dalšího obránce, defenzívu vyztužil Šimek

Pardubice včera ohlásily příchod Jana Kalabišky a dnes navázaly informací o angažování dalšího obránce. Barvy východočeského klubu bude hájit David Šimek, s novým zaměstnavatelem podepsal víceletý kontrakt.

Ve Slavii po jediné sezoně skončil gambijský stoper Sinyan

Ve Slavii po jediné sezoně skončil Sheriff Sinyan. Pražský klub se se sedmadvacetiletým stoperem po vypršení roční smlouvy dohodl, že neuplatní dvouletou opci. Gambijský hráč žádal větší herní vytížení, to mu ale Vršovičtí nebyli schopní zaručit. Klub o tom informoval na svém webu.

Koželuh definitivně opouští Plzeň, obránce přestoupil do Liberce

Josef Koželuh v uplynulých letech sbíral zkušenosti ve druhé nejvyšší české soutěži, od letoška pak bude hrát první ligu. 22letý obránce odešel z Plzně do Liberce, na severu našeho území podepsal kontrakt na čtyři sezony.

Vorlický s rezervou Slavie postoupil do druhé ligy a přípravu zahájí s áčkem. Musí dělat postupné kroky, říká otec

Když se v zimě po sedmi letech v Itálii vrátil do Česka, leckoho svým krokem překvapil. I ze strany Slavie, která ho z Atalanty přivedla, se jednalo o risk. Lukáš Vorlický (22) léčil vážné zranění kolena a nikdo pořádně nevěděl, jak zvládne adaptaci na fyzicky náročný český fotbal.

Pardubice sází na zkušenost, východočeský klub posílí 37letý Kalabiška

Sedmatřicetiletý univerzál Jan Kalabiška po šesti letech skončil ve Slovácku a posílil Pardubice. Kluby to oznámily na svých webech, Východočeši o délce smlouvy neinformovali. Kalabiška se k Pardubicím připojí v pondělí na startu letní přípravy.

Krejčí po přestupu do Girony: Jsem rád, že se to zvládlo před šampionátem, snad mi to tam sedne

Ladislav Krejčí považuje za důležité, že se jeho přestup z pražské Sparty do Girony dotáhl ještě před začátkem mistrovství Evropy a nyní se už s reprezentací může naplno soustředit do vstup do turnaje. Pětadvacetiletý obránce označil přesun do španělské nejvyšší soutěže za jeden ze splněných životních snů. Věří, že mu herní styl Girony bude sedět a těší se i na Ligu mistrů. Řekl to v nahrávce pro média od reprezentace.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele