FORTUNA:LIGA - preview 3. kola nadstavby: Tři zápasy o záchranu

14.05., 08:41, aktualizováno 16.05., 08:14
Previews
Fanoušek Bohemians (© AFP)

Zlín, který je při bodové rovnosti s Karvinou poslední, hostí České Budějovice. Týmy dělí pouze bod. Karviná se představí na hřišti Bohemians 1905, kteří už mají záchranu jistou. Jablonec hostí Pardubice, oba celky se mohou definitivně udržet.

O titul

Slavia Praha - Viktoria Plzeň

středa 19:30

Defenzivní univerzál Slavie Tomáš Holeš sice prohlásil, že o držiteli mistrovského titulu ještě není rozhodnuto. Jeho mužstvo však má k jeho ukořistění výrazně dál než Sparta. A ve středu se navíc utká se silnou Plzní, která se může pochlubit výbornou formou, díky níž sešívané už jednou před nedávnem porazila.

Zatím ani jednou si slávisté v této sezóně nevěděli s Viktorií rady. A to se s protivníkem ze západu Čech utkali již dvakrát. Na podzim ovšem v domácím prostředí prohospodařili náskok a prohráli, bez bodu odjížděli taky před měsícem z plzeňských Štruncových sadů, kde rozhodující zásah inkasovali až v samotném závěru duelu. Tato statistika je dalším důvodem, proč lze o schopnosti sešívaných dotáhnout se na čelo nadstavbové skupiny o titul dost pochybovat.

K tomuto úsudku ovšem stačí i pohled na tabulku. Slavia v ní figuruje na druhém místě a tři kola před koncem ročníku ztrácí na vedoucí Spartu čtyři body. To znamená, že musí spoléhat na zaváhání městského rivala, sama by se pak jakýchkoliv klopýtnutí měla spíše vyvarovat. Jinak na titul může zapomenout. Pokud se to tedy v hlavách fanoušků Vršovických nestalo již v sobotu večer, kdy sešívaní v derby právě se sparťany remizovali, což jim do karet rozhodně nehrálo.

Plzeň by tak slávisté měli porazit. "Zase nás čeká těžký zápas. Doma na podzim jsme s nimi nehráli špatně, vedli jsme, pak jsme to pokazili vlastními chybami. Plzeň hraje dobře do defenzivy, je nebezpečná z brejků. Chorý se Šulcem jsou na sebe fotbalově navázaní jako dvojčata, jsou alfou omegou Plzně, na ty si musíme dát extrémní pozor. My jedeme dál, chceme fanoušky uspokojit dobrou hrou a zvítězit" řekl asistent hlavního trenéra Pražanů Zdeněk Houštecký.

Viktoria do vršovického Edenu jistě dorazí v naprosté pohodě. Ligovou sezónu na 99 procent zakončí na třetí pozici, může se již posunout pouze nahoru před Slavii, která by ovšem v závěrečných třech špílech musela zcela selhat. O to však Západočechům ani nejde. Veškeré síly nyní koncentrují na finále národního poháru, které odehrají již za týden na svém stadionu proti Spartě.

Nicméně i ve Vršovicích hodlají Plzeňští zanechat dobrý dojem. "Všichni se na zápas těšíme, že bude vyprodáno, že tam bude super atmosféra. Přijedou nás podpořit i lidi z Plzně. Věříme, že předvedeme dobrý výkon, který nám zajistí výhru. Chceme vyhrát každý zápas, je jedno, jestli je to Slavia, nebo ne. Před nadstavbou jsme si dali za úkol, že ji chceme vyhrát. Máme šest bodů a budeme chtít uspět i na Slavii," vzkázal asistent hlavního kouče Viktorie Jan Trousil.

Západočeši se mohou pochlubit slušnou fazónou. Od konce dubna v tuzemské nejvyšší soutěži neprohráli - čtyřikrát zvítězili včetně zmíněného mače se Slavií a dvakrát remizovali. Sešívaní za stejné období nasbírali jedenáct bodů, tedy o tří méně než Plzeň.

Do Prahy na straně hostů nedorazí zranění brankář Viktor Baier, obránce Jan Paluska, středopolaři Jan Sýkora s Matějem Valentou a útočník Rafiu Durosinmi. Nejisté jsou starty stopera Václava Jemelky, záložníka Jana Kopice a forvarda Idjessiho Metsoka.

Slavia na marodce eviduje zadáky Sheriffa Sinyana i Jana Bořila, jenž si uplynulý víkend zlomil lícní kost. Zranění v derby se Spartou utrpěl rovněž útočník Mojmír Chytil a o jeho nasazení proti Plzni se teprve rozhodne. Totéž platí o možných startech obránců Davida Zimy, Igoha Ogbua a Michala Tomiče a taky záložníka Lukáše Provoda. Určitě však hrát nebude výše citovaný Holeš, a to kvůli disciplinárnímu trestu za čtyři nasbírané žluté karty v průběhu ročníku.

Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Staněk - Douděra, Vlček, Ogbu, Zmrzlý - Ševčík, Oscar - Jurásek, Zafeiris, Schranz - Jurečka

Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Jedlička - Hranáč, Hejda, Dweh - Cadu, Kalvach, Červ, Souaré - Jirka, Šulc - Chorý

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.53 - 4.54 - 5.79

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - 1. FC Slovácko

úterý 17:00

První důležitý úkol Mladá Boleslav zvládla. Nyní ji čeká druhý, po němž už může být takřka hotovo. Středočeši se usadili na čtvrtém místě a rádi by na něm jistě vydrželi až do konce sezony. Sesadit je může Slovácko, kterému se na jaře nedaří, jeho výkony se ale lehce zlepšují. Zdramatizují Moravané ještě boj o Evropskou konferenční ligu?

Boleslav se na klíčovou čtvrtou pozici v nadstavbové skupině o titul vyšvihla po sobotní výhře na hřišti ostravského Baníku. Právě na úkor Slezanů se Středočeši usadili na příčce, která by jim po konci sezony zaručila postup do pohárové Evropy.

Dotáhnou Boleslavští slibně rozehranou partii do zdárného konce? "V nadstavbě je jedinou výhodou domácího hřiště, že nemusíme nikam cestovat. Slovácko bude silný soupeř a očekávám podobně vyrovnaný souboj, jaký jsme absolvovali v Ostravě. Jsem hrdý na tým, jak to na tak horké půdě zvládl. Nejdříve jsme splnili účast v šestce, teď se zase otevírají nějaké možnosti směrem nahoru. Jsme pokorní, pracujeme," vzkázal trenér Středočechů David Holoubek.

Na samém chvostu pořadí nejlepší šestice ligy se nachází Slovácko. Může za to mizerná jarní forma, která alespoň ve výsledkové rovině pokračuje též v nadstavbě. Je však třeba připomenout, že Moravané se v předešlých dvou zápasech utkali s nejlepším týmem soutěže Spartou a rozjetou Plzní. Oběma celkům Uherskohradišťští podlehli, v určitých fázích hry ale zanechali dojem.

V Boleslavi už však Slovácko musí bodovat. Ideálně zvítězit. "Pohled na tabulku je jasný a výmluvný. Jen výhra v Boleslavi nás ještě udrží ve hře o čtvrté místo, jakákoliv ztráta bude z tohoto směru fatální a naše naděje skončí. Co se týče výkonů, máme na čem stavět. Proti Spartě a nyní v Plzni jsme měli ve hře dobré pasáže. Je potřeba na ně navázat, nedělat chyby a hlavně proměňovat šance,” řekl asistent hlavního kouče Moravanů Jan Palinek.

Na marodce Uherskohradišťských se pořád nachází tři obránci - Merchas Doski, Tomáš Břečka a taky Michal Kadlec, jenž v neděli oznámil, že po sezoně ukončí bohatou kariéru. O startu útočníka Slovácka Rigina Cicilii se vzhledem k nejistému zdravotnímu stavu teprve rozhodne. Stejně jako Cicilia je na tom též záložník Boleslavi Daniel Mareček.

FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Mikulec - Kostka, Suchý, Král, Kadlec - Sakala, Karafiát - Jawo, Ladra, Vaníček - Júsuf

1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Heča - Reinberk, Hofmann, Daníček, Blahút - Havlík, Trávník - Petržela, Kohút, Juroška - Vecheta

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.10 - 3.80 - 3.27

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Sparta Praha - Baník Ostrava

úterý 19:30

Klíčový zápas má Sparta zdárně za sebou. Teď už jí stačí nepokazit finiš. Letenští se po sobotní remíze se Slavií utkají s Baníkem, a jestliže protivníka z Ostravy porazí, budou mít obhajobu mistrovského titulu opravdu na dosah. Když se však oba týmy utkaly naposledy, dokázali Slezané pražského soupeře dost potrápit. Povede se jim to i tentokrát?

Sparta může trofej pro vítěze ligy sebrat již ve středu. Pokud tedy v úterý přemůže Baník a Slavia o den později neporazí Plzeň. Nicméně i kdyby se to Letenským uprostřed pracovního týdne nepovedlo, pořád budou mít vše ve svých rukou. Po sobotní bezbrankové remíze v derby pražských "S" totiž udrželi před druhými slávisty čtyřbodový náskok. Do konce sezony jim tedy stačí uhrát pět bodů - neboli jednou zvítězit a dvakrát remizovat. Anebo vyhrát hned dvakrát.

Vzhledem k tomu, že Sparta za dosavadních 32 utkání v ligové sezoně ztratila body jen sedmkrát, se zdá zápletka v boji o titul málo pravděpodobná. Sami Letenští ale předčasně určitě neslaví. "Jsme o jeden zápas blíž titulu, není ale konec. Bude to ještě boj. Je úžasné být součástí takového boje, v němž proti sobě stojí po celý ročník takové dva týmy," prohlásil sparťanský trenér Brian Priske, jenž si v úterý hodlá nadělit hezký dárek ke svým 47. narozeninám.

Baník mu ale oslavy určitě bude chtít pokazit. Ostravanům ani nic jiného nezbývá. O víkendu nezvládli důležitý mač s Mladou Boleslaví, po němž v pořadí nadstavbové skupiny o titul přišli o čtvrté místo, které zaručí kvalifikaci do Evropské konferenční ligy. Jestliže se tedy Slezané chtějí vyhnout nevyzpytatelnému boji o zbývající místenku do Evropy, musí ve zbývajících třech kolech minimálně jednou zvítězit. Lepší by však pro ně bylo, kdyby pro jistotu zvítězili víckrát.

I na hřišti lídra soutěže by tedy Baník měl pomýšlet na tříbodový zisk. "Rozhodně neskládáme zbraně. Boleslav se v tabulce dostala před nás, ale ve hře je ještě devět bodů. Věřím tomu, že situace je pořád otevřená. Čekají nás dva velmi těžké zápasy venku za sebou, ale nedávno jsme právě na Spartě dokázali tři branky vstřelit. Inkasovali jsme ale čtyřikrát a v tom se určitě musíme zlepšit, jestli chceme být úspěšnější," prohlásil kouč Slezanů Pavel Hapal.

Ostravský lodivod připomněl necelý měsíc starou zkušenost na Letné. Během ní se Baník Spartě herně dokázal vyrovnat, doplatil však na nepřesnou koncovku i na chyby v obraně a Pražanům podlehl po výsledku 3:4. Nyní ve snaze pomstít se nepomůže Slezanům útočník Abdullahi Tanko, který si odpykává disciplinární trest za nedávné vyloučení na hřišti Slavie. Jinak by hosté měli do hlavního města dorazit kompletní.

Domácí musí vyřešit hned tři absence kvůli karetním trestům. Křídelník Lukáš Haraslín se v derby proti Slavii nechal vyloučit, stoper Ladislav Krejčí se středopolařem Qazimem Lacim zase v průběhu ročníku viděli již čtyři žluté karty a podle pravidel musí jedno soutěžní střetnutí vynechat. Hrát nebude ani zraněný záložník David Pavelka, start jiného středopolaře Kaana Kairiena je pro změnu nejistý.

Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Vindahl - Vitík, Panák, Sörensen - Wiesner, Kairinen, Sadílek, Ryneš - Birmančević, Tuci - Kuchta

Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Letáček - Juroška, Blažek, Lischka, Kpozo - Buchta, Rigo, Boula, Šín, Ewerton - Adediran

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.30 - 6.20 - 8.65

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Sparta Praha
32
25
5
2
74 : 28
80
2
Slavia Praha
32
23
7
2
67 : 23
76
3
Viktoria Plzeň
32
21
5
6
74 : 35
68
4
FK Mladá Boleslav
32
13
8
11
51 : 49
47
5
Baník Ostrava
32
13
6
13
48 : 45
45
6
1. FC Slovácko
32
11
8
13
43 : 48
41

O udržení

Bohemians Praha 1905 - MFK Karviná

čtvrtek 17:00

Bohemka už si sice záchranu v nejvyšší soutěži zajistila, do konce sezóny má ale pořád o co hrát. A to především kvůli vlastním fanouškům, jimž má co vracet. Ve čtvrtek však budou v Ďolíčku bojovat též hosté z Karviné, kteří dál zůstávají ohrožení pádem do druhé ligy.

Přestože v nadstavbové skupině o udržení zatím Bohemians nezvítězili, stále se drží v jejím čele. To jim ovšem nemusí vydržet. "Chtěli jsme v nadstavbě vyhrát všechny zápasy, zatím se nám to ale nedaří. Všichni hrajeme o svou budoucnost, tak k tomu já i hráči musíme přistoupit. Musíme si vážit toho, že skoro každé utkání v Ďolíčku máme vyprodáno. Fanoušci jsou veskrze pozitivní a tuto sezónu máme vůči nim velký dluh. Snad se nám povede poslední dva domácí zápasy v sezóně vyhrát," řekl trenér "Klokanů" Jaroslav Veselý.

I Karviná si zápolení v závěru ročníku představovala lépe. Jelikož však zvítězila v jediném z posledních sedmi kol, setrvává na neuspokojivé předposlední příčce. "Svému mužstvu pořád věřím, hrajeme dobře i venku. Dokázali jsme bodovat i proti těžkým soupeřům. Takže doufám, že ve zbývajících dvou zápasech na hřištích soupeřů ještě něco uhrajeme, třeba hned na Bohemce," prohlásil kouč MFK Marek Bielan.

Do Prahy se Slezané vydají bez brankáře Dominika Holce a záložníka Alexe Ivána - oba limituje zranění. Na straně Bohemians nepustí zdravotní potíže do hry brankáře Romana Valeše, středopolaře Vojtěcha Smrže a útočníka Vojtěcha Nováka. Hrát nebudou ani obránce Matěj Hybš s forvardem Erikem Prekopem, neboť oba si odpykají disciplinární trest za osm udělených žlutých karet v průběhu ligové sezóny. Nejisté jsou starty zadáka Jana Vondry a záložníků Josefa Jindřiška s Robertem Hrubým.

Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Soukup - A. Kadlec, Petrák, Křapka - Köstl, Hůlka, Beran, Kovařík - Matoušek, Hála - Ristovski

MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Ciupa - Bergqvist, Svozil, Fleišman - Mikuš, Boháč, Moses, Ražnatović - Budínský - Ezeh, Regáli

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.90 - 3.74 - 3.99

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

FK Jablonec - FK Pardubice

čtvrtek 17:00

Po dvou výhrách v nadstavbě se Pardubice výrazně přiblížily záchraně v lize. K tomu se dotáhly na Jablonec, který dokonce mohou po vzájemném střetnutí přeskočit. Který z mančaftů si ve čtvrtek definitivně zajistí záchranu?

Případná čtvrteční výhra definitivně uklidní jednu i druhou stranu. Pardubičtí věří, že šťastnější budou oni. "Dvakrát za sebou jsme vyhráli doma, v tu nejdůležitější dobu nám naskočily body. Samozřejmě není konec, ale šesti body jsme si moc pomohli. Boj o záchranu je hrozně náročný na psychiku. Budu klidný, až budeme stoprocentně zachránění. Chybí nám k tomu kousek," vzkázal trenér Východočechů Radoslav Kováč.

Jablonec zahájil bitvy v nadstavbové skupině o udržení taktéž vítězně, následně remizoval na hřišti Bohemians. "S Bohemkou jsme byli blízko tří bodů, ale i bod bereme. Stále nejsme zachráněni. Dokud nemáme stoprocentní polštář, pořád cítíme nějaký strach. Nemůžeme polevit," uvedl kouč Severočechů Radoslav Látal.

Domácí si proti Pardubicím budou muset poradit bez svého nejlepšího střelce Jana Chramosty, jenž figuruje na marodce. K tomu není jisté, zda se zdravotně do pořádku dají obránci Haiderson Hurtado s Danielem Součkem i forvard Bienvenue Kanakimana. Východočechům bude scházet nejen indisponovaný středopolař Denis Darmovzal, ale také dva vykartovaní zadáci - Michal Surzyn s Markem Ichou. O nasazení útočníka Tomáše Zlatohlávka se teprve rozhodne.

FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Fendrich - F. Souček, Tekijaški, Martinec - Černák, Kratochvíl, Nebyla, Čanturišvili - Alégué, Polidar - Hollý

FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Kinský - Mareš, Halinský, Ortiz, Chlumecký - Kissiedou, Vacek, Hlavatý - Daněk, Patrák, Krobot

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.97 - 3.59 - 3.91

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

FC Zlín - Dynamo České Budějovice

čtvrtek 17:00

Zatímco České Budějovice se v posledních týdnech zvedly, Zlínu se moc nedaří. Kvůli špatné formě klesli "Ševci" v nadstavbové skupině o titul na poslední místo. Proti jihočeskému Dynamu by tak měli zabrat, jinak se už mohou opravdu vážně bát o svou prvoligovou příslušnost.

Moravané zvítězili v jediném z posledních 11 duelů, alespoň něco jim ale přece jen hraje do karet. "Do konce nadstavby hrajeme dvakrát doma a chceme toho využít. Začínáme s Budějovicemi, potřebujeme vyhrát. K bojovnosti a nasazení musíme přidat ještě něco navíc, nesmí nás svazovat nervozita," prohlásil asistent hlavního trenéra Zlína Lukáš Motal.

Na dně ligové tabulky kotvili svého času taky Budějovičtí. Ti však z posledních pěti soutěžních duelů prohráli pouze ten poslední. "Po pěti zápasech přišla porážka, zbraně neskládáme. Nejsme poslední, máme před sebou ještě tři utkání a věřím, že to zvládneme. Venku se nám nedaří vyhrávat, ale musíme se nějak zmátořit. Věřím tomu, že ve Zlíně už to musíme prolomit," uvedl kouč Dynama Jiří Lerch.

Také ve Zlíně se Jihočeši obejdou bez dvou hráčů přeřazených do B-týmu, tedy obránce Martina Sladkého a záložníka Alena Dejanoviće. Start zadáků Uroše Laziće s Matejem Madleňákem je zase kvůli zraněním nejistý. Domácím by naopak neměl scházet žádný z členů kádru.

FC Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Cedidla, Černín, Didiba, Bartošák - Bužek, Janetzký - Vukadinović, Slončík, Fantiš - Schánělec

České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Šípoš - Nikl, Králik, Poulolo, Trummer - Čermák, Suchan, Hellebrand - Šigut, Alli - Ondrášek

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.13 - 3.53 - 3.41

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
11
Bohemians Praha 1905
32
8
12
12
31 : 43
36
12
FK Jablonec
32
7
13
12
39 : 48
34
13
FK Pardubice
32
9
7
16
34 : 44
34
14
Dynamo České Budějovice
32
7
6
19
38 : 66
27
15
MFK Karviná
32
6
8
18
34 : 57
26
16
FC Zlín
32
5
11
16
38 : 65
26

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (305)

Přidat komentář
ACSeRw!n

pokud dneska nedostane Karabec prilezitost v zakladu, tak je asi jasnej jeho odchod no

Reagovat
ratusek

Ale dnes vás obereme o dva body a zkazíme titul

Reagovat
Skleepy

Jakože by Trpiš porazil Koubka jo.

Reagovat
thewall

V 10:25 a už pod parou ....

Reagovat
ratusek

No co. Musíš začít hned od rána navíc když se nám absolutně nevěří, a asi ani sami hráči, tak bych se bodu nedivil

Reagovat
10adam

S první částí souhlasím, je potřeba “si v tom trošku pochodit”

Reagovat
kilobyte

Vždyť se budete šetřit na zápas se Slováckem o 5. místo.

Reagovat
ratusek

Jo čekám, že Hapal zase sabotuje sestavu a totéž s Plzní, aby si hráči odpočinuli, aby odpočinutí s velkou slávou rupli 0:1 se Slováckem

Reagovat
thewall

Já bych se zase nedivil, pokud nahrajeme do konce nadstavby 0 bodů. Na Spartě a Plzni by nulové zisky byly na úrovni našeho standardu na těchto štacích, Slovácko se zvedá (momentálně i vede na Bolce) a jací jsme letos doma? Plus ten tým je mentálně slabý. Takže možná budeme i bez PO o KL.

Reagovat
ratusek

Jestli to Slovácko dnes udrží, tak s poháry nepočítám a budeme za šašky a od nové sezony doufám s lepším trenérem

Reagovat
thewall

Plus to chce top sportovního psychologa (pokud něco takového nebude součástí dovedností nového kouče). Přijde mi, že na hřišti nejsou schopni odevzdat to, co v sobě mají a jsou labilní.

Reagovat
ratusek

Protože tam chybí lídr a pořádný kapitán, který je zjebe. Jak to uměl Ziokong. Věřím, že to bude Šín. Ale 19letý borec asi nikoho jebat nemůže

Reagovat
thewall

1) Jebal je tam Lašty a stejně to stálo za ho.no.

2) Vynechal jsi na Šínovu přítelkyni.

Reagovat
ratusek

2)

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
10adam

Hlavně když Tuci je většinou tragéd… a Kuchtu snad na kraj nedá a Olatunji na hrot

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
ACSeRw!n

tak nakonec zaklad.. takze predpokladam, ze na nej neni odpovidajici nabidka

Reagovat
Puskas

Zemřel Rudolf Kučera, a protože expreska je pro tak výtečného hráče málo, oprašuji svůj starý článek:

https://www.eurofotbal.cz/clanky/rudolf-kucera-zmarneny-supertalent-221919/

Reagovat
meno

Reagovat
mrtvej ofsajd

Krasnej článek.

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
monty25

V neděli na Julisce se za něj držela minuta ticha. Škoda, že musel skončit s fotbalem tak brzy.

Reagovat
smazaný uživatel

Už má klid konečně. Stejně si život už neuzival.

Reagovat
andrew96

Zklamalo mě, že web fotbalového Zlína i Zlínský deník mlčí zcela.

Reagovat
oli9

Reagovat
Witcher

Trapas slavit titul v úterý

Reagovat
ACSeRw!n

ve stredu to bude lepsi

Reagovat
mrtvej ofsajd

Zitra bude kletba Koubek cruciatus zlomena.

Bohužel to bude k ničemu.

Reagovat
ratusek

Kolik je v Boleslavi lidí? 500? Ten klub at se nesere do pohárů

Reagovat
ACSeRw!n

hlavne jak muzou prohravat proti tem tragedum

Reagovat
oli9

a to se vrátí Dukla..

Reagovat
ratusek

Reagovat
Greny

To bude dvojzapas

Reagovat
thewall

Dukla je alespoň pořád pojem a legenda ve srovnání s nějakou Boleslaví.

Reagovat
oli9

A k čemu ti nějaká legenda nebo pojem je když máš 200 fanoušků??? 60. léta jsou dávno pryč

Reagovat
thewall

Hele, 1368 v průměru a to je druhá liga

Spíš to ber, že Dukla mi vadí míň než montovna.

Reagovat
Uwe háže buly

Jde o to, jak moc tahle čísla sedi

Reagovat
thewall

No, hlavu bych na ně nevsadil.

Reagovat
Grupma

Natož svoji, žejo?

Reagovat
thewall

JJ, Putinu hlavu vsadím rád. A když nevyjde Dukla, tak ji vsadím na čísla Bolky nebo Příbrami.

Reagovat
JanCapekzeSán

Ženu?

Reagovat
jsemdement

Tribuna může klamat, ta je obří.

Reagovat
St. Pauli

Kdyz jsme u toho, mne tam teda strasne vadi, jak je prudka. Mam pocit, ze musim jistojiste kazdym dalsim pohybem spadnout, a to byvam strizlivy. Vetsinou.

Reagovat
jsemdement

To si nevybavuji, na ni jsem byl jen jako malej a tehdy na lize naproti tribuně.

Reagovat
Salfovic

Hlavně už to fakticky ani Dukla není. Ale všem je tak u prdele, že to ani nikdo neřešil.

Reagovat
thewall

Čistě technicky máš pravdu, ale v tomto případě Duklu považuji za tu pravou Duklu.

Jinak pro fajnšmekry máme na severu Moravy případ TJ Vítkovice a trochu jednodušší MFK F-M/Vratimov (plus oba případy propojuje prodej licence)

Reagovat
braveheart

Vítkovice ani nevzpomínej..

Reagovat
thewall

Šílenost, která nemá v našem fotbale obdobu.

Reagovat
St. Pauli

Priblizte, prosim. Diky

Reagovat
thewall

Toho bylo opravdu hodně a sám už to po těch letech nedám dohromady. Byly tam finanční problémy, potrestaná korupce, soudní spory uvnitř klubu, fúze (ne jedna), zánik, koupě licence, prodej licence, rozdělení, slučování s jinými kluby, změny majitelů, ... Totální chaos a zmar.

Jinak pro některé mladší ročníky možná zajímavé výsledky v pohárech:

V PMEZ doma porazili PSG (venku remíza a postup), doma vítězství nad FC Porto. V další sezóně čtvrtfinále poháru UEFA. Na většině domácích zápasů jsem byl a ten poslední pohárový s Espanyolem se hrál na narvaných Bazalech.

Reagovat
St. Pauli

Diky. Pro fanouska tohle musi byt utrpeni. Mne dala zabrat kauza Bohemek, a to je ocividne jeste nic proti Vitkam.

Reagovat
Nieuwendyk

Reagovat
braveheart

Na PSG i Porto jsem byl, i mistrovskou sezonu jsem si užil skoro celou. Tenkrát jsem hrál za žáky Vítek. Fotbalová ZŠ Klegova.

Reagovat
thewall

Taky jsem tu mistrovskou zvládnul skoro komplet. PSG i Porto taky. Vítky tehdy hrály skvělý fotbal. Ještě si vybavuji, že fandy dost rozdělovalo hodnocení Kovačíka. Já ho tedy bral za kvalitního útočníka, ale hejtů na něj bylo dost. Co ty a Kovačík?

Reagovat
Greny

Pokud dneska vyhraje Slovácko tak ten Banik projebe i to pátý misto

Reagovat
ratusek

Reagovat
thewall

Taky vidím velký špatný

Reagovat
Kepy_FCB

Slovácko dáme a Plzeň nám to pustí

Reagovat
smazaný uživatel

OT: https://twitter.com/Posledniskaut/status/1790385017643794654 Tak Pepa Nemec na Ct asi doexpertoval ne?

Reagovat
Man__United

Stejně toho fotbalu už moc nemají a ten zbytek obstará Kobylík

Reagovat
thewall

To je ale kokot

Reagovat
Uwe háže buly

To je sestavicka

Reagovat
Salfovic

To bych do něj vůbec neřekl To je ale čurák

Reagovat
10adam

Ty vole, to je kokot

Reagovat
PISTOLERO

odpad

Reagovat
Grupma

různorodost je potřeba všude.

Reagovat
oli9

Nechápu jak se taková sestava může dát dohromady... Bohužel například Růža ukázal jaká je chcanka

Reagovat
DieFohlenBMG

Poslední mechikán

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
ACSeRw!n

ty pico tak timhle skoncil a to sem ho mel ja blbec rad

Reagovat
Kily

ehm, to se nikdo nezhrozil nad tím, že se lůza jako PRO chce angažovat v oblasti sportu? Ještě s Růžičkou v mančaftu

Reagovat
Nieuwendyk

To je vopravdu dement

Reagovat
Sosi

Doufam, Rajchl

Reagovat
ratusek

Skvělá sestava

Reagovat
John Obi Mikel

Dnes výhra!

Reagovat
Greny

Sparta dost osekaná lavička, jestli ani dneska se nedostane Ševčík na plac tak už nevim

Reagovat
Grupma

Ve 30. minutě místo Karabce

Reagovat
ACSeRw!n

prednost dostal hodny kluk Pesek, ktery po sezone skonci, tak to dostal za odmenu.. nesmysl no

Reagovat
thewall

Bolka ve stylu Baníku. Souboj kriplů o 4.místo graduje.

Reagovat
oli9

nejvíc v hajzlu bude to kdyby to nakonec padlo Slovácku které jako jediné do poháru nechce

Reagovat
thewall

Raději Slovácko, Hradec nebo Teplice než Bolka. A neříkej, že nechce

Reagovat
oli9

Hráči možná jo.. Vedení už teď ví že by nebylo s kým...

Reagovat
Greny

Sparta na delší dobu bez Kairinena, to pro ně bude velkej problém pro začátek sezóny, budou muset najít někoho do středu zalohy

Reagovat
Grupma

Máme tak širokou lavičku, že se na ní dá sedět i z druhé strany.

Reagovat
Greny

Hapalovi se to dobře sype Blažek se zraní sám, Boula se vykartoval, ještě by mohla přijít nějaká cervena

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
oli9

Reagovat
DieFohlenBMG

Teď uvidíme Baníček

Reagovat
Grupma

To komentování ve druhé osobě poslouchat prostě nechceš.

Reagovat
DieFohlenBMG

Míša jede

Reagovat
Grupma

Tvl. Fridrych to takhle dává normálně?

Reagovat
DieFohlenBMG

Jo, to dělal už ve Slavii

Reagovat
Grupma

Reagovat
thewall

Frydrych gól roku

Reagovat
Greny

Frydrych ty kraso

Reagovat
mistr129

Kpozo

Reagovat
bobis21

A co že byl ten faul? Vždyť spíš sparťan dával ruku před Ndefeho

Reagovat
bobis21

Kpoza

Reagovat
meno

Reagovat
thewall

Sparťan mu utekl a Kpozo se na něj navalil. Tady si myslím jasná, bohužel.

Reagovat
bobis21

A kterou částí teda fauloval? Kontakt nohami jsem neviděl, tělem a rukou odstavoval spíš Sparťan jeho. Takže čím fauloval? Třeba tam bylo něco čeho jsem si v záznamu nevšiml.

Reagovat
thewall

Viděl jsem jen jednu opakovačku, ale přišlo mi, že ho tělem svalil na zem.

Reagovat
bobis21

No mě právě přišlo, že před něj sparťan dal ruku a převalil se dopředu. Fakt jsem od Kpoza neviděl žádný pohyb, který by měl být faul. Že to var měl vyřešené za pár vteřin je teda zajímavé ...

Reagovat
thewall

Pořád mi přijde, že Kpozo se na něj natlačil a Birmančevič šel na zem. Kpozo bohužel nereagoval na výkop včas a pak mu chybělo půl metru. Řekl bych, že červenou by dala drtivá většina rozhodčích.

Reagovat
thewall

* na vyhození gólmana

Reagovat
bobis21

Běžet za ním ale faul není, proto se ptám jaký pohyb jakou částí těla udělal, který z toho udělal faul.

Pokud je to faul tak samozřejmě červená, ale já žádný pohyb, který by z toho měl udělat faul od Kpoza neviděl. Věřím že kdyby si obránce rukou odstavoval soupeře tak jak to dělal sparťan, pískne mu to jako faul taky ...

Reagovat
thewall

Tak jsem se na to podívál popáté a pošesté. Kpozo nestíhá, tělem se snaží Birmačeviče zastavit. Ten je ale už půl kroku před ním a tak končí oba na zemi a Kpozo částečně na boku Birmančeviče.

Pokud by to bylo na opačné straně, tak bych nevyloučení viděl jako těžký zářez.

Reagovat
bobis21

"tělem se snaží Birmačeviče zastavit" - jak? Co tam teda tím tělem udělá?

Reagovat
thewall

Neshodnem se prostě. Vidíš to jinak. V pohodě, ale ta naše diskuse asi nebude mít konec. Končím

Reagovat
bobis21

Jen jsem se snažil zjistit, kde tam ten faul byl. Já ho neviděl, tak jsem se chtěl přiučit

Reagovat
meno

Drží Kpozo Birmančeviče?

Drží Birmančevič Kpoza?

Až si odpovíš na tyhle otázky, tak možná změníš názor

Reagovat
thewall

Kpozo ten výkop hrubě podcenil a je vymalováno

Reagovat
meno

Moje první myšlenka jasná redka, ale po opakovačce si ho Birma chytil a stáhnul. Jakoby chytrá hra, kdyby ale nebyl var. Vždyť tohle je ukázková situace na zvrácení rozhodnutí.

Reagovat
bobis21

Reagovat
DieFohlenBMG

Křéťa má var pořešenej

Reagovat
Janča4

říkala jsem si to stejný

Reagovat
Posledni Kovboj

kazdej zkurvenej komous musi viset

Reagovat
Nieuwendyk

Reagovat
dest1l

už dávno měli místo listí na stromech viset komunisti

Reagovat
C-M@ster

Máš pravdu, že to vypadá, že ho Birma drží za penis:

https://i.imgur.com/7wQSVlF.png

Já původně chtěl napsat něco k tomu, že ho Kpozo zaháknul jak Krejčí, ale na rozdíl od něj ho nechtěl zranit, takže tu ruku vyvlíknul... ale vypadá to, že Birma zahrál chytře. Ani nevím, jak toto rozhodnout.

Reagovat
thewall

Tady výrazně hrálo proti Kpozovi to, že se Birmačevič dostal trochu před něj. Sere mě hlavně, že pozdě reagoval na ten výhoz míče gólmanem a pak nestíhal.

Reagovat
Mass

Reagovat
5PUR5

Tak to se ta redka vyplatila.

Reagovat
ratusek

Kpozo ty vole. Ta obrana je šílená

Reagovat
jsemdement

Ten Solbaken má tak 0% úspěšnost přensosti přihrávek na vzdálenost 15m a víc ne?

Reagovat
ratusek

Solbaken je mimo, to stejné Tuci. Priskeho snad nenapadne si je nechat. Pokud jsou teda na hostováni

Reagovat
Uwe háže buly

Oba jsou na přestup a Solbaken docela za dost

Reagovat
ratusek

Ahá. Tak to bude špaténka hlavně když kvůli nim odejde Karabec a Ševčík

Reagovat
Nieuwendyk

Marcus je nový Rosický. Jen to jde pomaleji

Reagovat
Uwe háže buly

No tak snad se teď Solbaken chytne, když nehraje Kairinen.

Reagovat
Grupma

Včera se zdál být dobrý, jen poněkud nejistý. Doufejme, že se rozehraje.

Reagovat
DieFohlenBMG

Má Prcí asistenci, když to bylo o tyč?

Reagovat
Grupma

On tam fakt půjde Pešek a ne Ševčík?

Reagovat
C-M@ster

Na Ševčíka jsem se byl mrknout na Sparta B - Líšeň a je pravda, že - jak říkali ostatní - na to sral.

Gól sice dal střelou z první po zemi, ale jinak se ploužil... je vidět, že má motivaci nula. Možná dostal signál, že už se v áčku nepodívá.

Reagovat
Grupma

Škoda. Neměl by to vzdávat.

Reagovat
pingla

měl by ukázat srdíčko, vrátit se do zbrojovky a jako nový kapitán po Řezňovi ji vytáhnout do Chance ligy

Reagovat
John Obi Mikel

Frydrych dodal naději, bohužel Baník nedotáhl. Pokud nás nezachrání Boleslav, tak konec.

Reagovat
ratusek

Tak vypustí to dnes konečně Plzeň?

Reagovat
Greny

To nevím, ale Slavia musí, Plzeň čistá hlava, bez stresu, kurz 7 se musí zkusit

Reagovat
Nieuwendyk

Fandíme Koubkovi, Slávisti dostanou na utření slz šádeček

Reagovat
zorz767

Plzeň má pořád šanci na druhé místo.

Reagovat
ratusek

Nereálné, ta šance je tak 1%. Ani to ne. Slavia neprohraje všechny tři zbývající zápasy. Ale stát se může cokoliv no

Reagovat
doshcz

kdyz by to dnes dojebali tak treba budou zlomeny, nasadej Tecla a doserou i ten zbytek ale spis ne no

Reagovat
Nieuwendyk

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Uwe háže buly

Nemá asi jediný důvod ne? Pořád se hraje o bonusy, spoustu hráčů hraje o účast na euru nebo případný přestup a pořád je ve hře koruna krále střelců.

Reagovat
Coutinho10

Chytil hraje

Sestava: Staněk – Masopust, Ogbu, Zima, Zmrzlý – Oscar, Ševčík – Douděra, Provod, Schranz – Chytil

Lavička: Mandous – Sinyan, Wallem, Tijani, Zafeiris, Tecl, van Buren, Jurečka, Konečný, Jurásek

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
Fakt

To jako vážně ten dobytek Koubek zase nenasadil žáky jo?

Reagovat
Sigma Olomouc

Co se děje s Dioufem? Proč ho Jindra nechává hrát za béčko?

Reagovat
smazaný uživatel

Na ligu nemá, to bylo dost jasný od prvního zápasu.

Reagovat
meno

lol

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Coutinho10

*Ze zdravotních důvodů chybí Jan Bořil, Michal Tomič, El Hadji Malick Diouf a Tomáš Vlček. Kvůli žlutým kartám nemůže nastoupit Tomáš Holeš.

Reagovat
naheCZ

To zranění má mít ale ze zápasu béčka ne?

Reagovat
John Obi Mikel

Ano, střídal tam brzo

Reagovat
Sigma Olomouc

Zhruba v minulých čtyřech zápasech taky byl na tribuně a hrál za béčko.

Reagovat
Coutinho10

vypadá to, že se to zlomilo asi tou redkou proti ACM

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
Marisic

no tak to by bylo mimořádně dementní odstřelit hráče za todle

Reagovat
Coutinho10

to nepopírám, nicméně třeba Zmrzlý se zlepšuje a už je těžší ho dostat ze sestavy, zatímco ze začátku moc nehrál

Reagovat
Nuno čomes

Za 3 mega euro nebo kolik? To asi těžko

Reagovat
Coutinho10

tak se podívej na jeho vytížení po tomto momentu + se do toho začal dostávat Zmrzlý, takže má to těžší teď

Reagovat
ACSeRw!n

Zima + Diouf = 175M, slusnej luxus nehrat je

Reagovat
Coutinho10

už jsme to několikrát řešili s ostatníma, že prostě vždycky musí rozhodovat kvalita a forma a to, že třeba teď hned nehrajou tolik neznamená, že na podzim nemůžou bejt v základní sestavě pravidelně

navíc třeba Zima teď hrál a i v derby dostal nějaký minuty, takže zrovna on myslím hrát bude víc a víc

Reagovat
Nadržený šimpanz

To samý jako Dumitrescu, Baluta, Matoušek, Hellebrand....agent se napakoval, blb Trpišovský uvěřil a Číňan s Tykačem zchudnul

Reagovat
Miguel19

Zatím je z něj jenom práskací kulička.

Reagovat
Pablos

Gólaso

Reagovat
naheCZ

Skvělá akce

Reagovat
ratusek

Ještě, že mu to nesedlo

Reagovat
jsemdement

Nevim no, bejt slávista, tak asi ani nechci, aby se vedlo po tom tragickém začátku si to nezasoušlili tohle není fér.

Reagovat
Pablos

Vymačkali si to

Reagovat
Pablos

Douděra pěknej roh

Reagovat
naheCZ

Oscar se trefil

Reagovat
Pablos

Tam musel nastřádat všechnu tu sílu do kopu co jich v těch miliony jiných neměl

Reagovat
naheCZ

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Pablos

Tak a kurz přes dva hotovej

Reagovat
Grupma

Sázíš na obránce?

Reagovat
Pablos

Tady ne

Reagovat
Coutinho10

Wooooooooooooow Oscii

Reagovat
Losinho

Ozzy

Reagovat
ratusek

Ty vole Jedlička má vsazeno na titul Slavie ne?

Reagovat
Cottage

Reagovat
Firkraag

Třeba jen chce dovolenou a né se otravovat s Eurem.

Reagovat
Salfovic

Ty vole, tohle kopyto se takhle ukopne

Reagovat
doshcz

Roucek lol, Oscar

Reagovat
mrtvej ofsajd

Oscaruv brácha zavěsil.

Reagovat
Pablos

Reagovat
Bex5

Reagovat
Grupma

Reagovat
Greny

Jinak pokud jde Eneme do Plzně tak to bude další bargain jak Pica pro Plzen

Reagovat
Pablos

Kdo to je ? Zase někdo z Vyškova ?

Reagovat
Greny

Jo ale ten frajer byl na podzim úplně brutální, teď na jaře slabší ale řešil víza a připojil se až po přípravě ale pokud přijde tak ten střed zálohy má Plzeň brutálni

Reagovat
Mass
Reagovat
mrtvej ofsajd

Viděl jsem ho naživo na Žižkově a na první pohled prevysoval všechny zalozniky (Camavinga z Vyškova). Nez ho zkopli... a Pechanec - klasik nepiskal ani faul.

Přechod do Plzně by byl velkej skok.

Reagovat
$dolar$

To byl ale u všech..

Reagovat
Greny

To stejny bylo na podzim v Brně tam to úplně sefoval nechápal jsem co tam dela

Reagovat
naheCZ

Zmrzlý

Reagovat
wwwx

Ehm, Hejda za pokus o nakopnutí do kulí nic?

Reagovat
inferno08

Už někdy někdo dostal Nobelovu cenu za pokus o fyziku? Tak vidíš.

Reagovat
Pablos

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Grupma

Reagovat
mayday

Reagovat
Bex5

Reagovat
thewall

Reagovat
mistr129

Reagovat
John Obi Mikel

Hejda nechce dohrát?

Reagovat
naheCZ

Hejda už měl být venku

Reagovat
Vinci

OT: resi se někde Fico?

Reagovat
Grupma

Najdi si nějaký oblíbený klub a diskutuj o fotbale. Fico se řeší určitě všude jinde.

Reagovat
Marisic

Reagovat
delfin

Reagovat
GabrielBatistuta

V Bystrici.

Reagovat
wwwx

Reagovat
Mass

Slovensko našlo svého reprezentačního střelce.

Reagovat
John Obi Mikel

Ten Ogbu je magor.

Reagovat
Grupma

Strčil mu nohu pod kopačku?

Reagovat
naheCZ

Šel tam zase jako magor, ale fakt ho trefil?

Reagovat
mrtvej ofsajd

Je to divný...zvlast z jiných záběrů.

Reagovat
Mass

Mosquera si tam zase vyklaunil penaltu

Reagovat
Grupma

Hezký, že se nechal v rámci dramatu i ošetřit

Reagovat
Mass

Slavia má Oscara, ale měl by ho dostat Mosquera.

Reagovat
mrtvej ofsajd

Stanislavskeho metoda

Reagovat
pingla

Videorozhodčí jsou na káry?

Reagovat
Mass

Co tam s tim videem dělá?

Reagovat
andrew96

Reagovat
Firkraag

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Pony Slaystation

Za tohle jsem pencky, zvláště pro Slavii viděl odpískané... Byla by obhajitelná, ale přísná...

Reagovat
Mass

Jak může bejt pencka, když tam před něj skočil?

Reagovat
Pony Slaystation

Reagovat
Greny

Za mě nic , ale Ogbu je magor , udělat to Santos nebo Ousou tak letí ... Fakt tam chodí šílené zápas co zápas kde o něco jde

Reagovat
John Obi Mikel

Provod je dnes výborný. Zmrzlý už mohl mít hattrick

Reagovat
meno

Hrát Provod proti Spartě, tak vyhrajem

Reagovat
Greny

Reagovat
John Obi Mikel

Taky mi tam chyběl

Reagovat
Grupma

Tak co bude s tím Csaplárem, Plzeňáci?

Reagovat
Grupma

Jurásek, Jurásek, Jurečka.

Zima, Zmrzlý.

Podle jakého klíče získává Slavia posily?

Mně se to pořád plete.

Reagovat
Moshe Dajan

Ještě Sor-Usor a Ogbu-Ousou

Reagovat
Mass

Ogbu-Ogungbayi

Reagovat
meno

V prvé řadě data a pak, co si Jindra napíše na vrata. Tykač to zařídí na to tata.

Reagovat
GabrielBatistuta

Tvl, já četl na varlata

Reagovat
meno

Tak to jsi lopata

Reagovat
mayday

Nedělej z něj kokota.

Reagovat
meno

Radši ukážu chobota

Reagovat
kilobyte

Někdy si nejsou jistý, co tam naškrábal, tak radši vezmou všechny možnosti.

Reagovat
wwwx

To je jako když chytáš pokemony. Akorát nechápu, proč chytaj víc stádií od jednoho pokemona a nepočkaj si, až se vyvinou.

Reagovat
Grupma

My máme moje oblíbené duo Panák Zelený. Na to se vždycky těším jako malý děcko

Reagovat
cr7sux

Reagovat
thewall

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
oli9

Reagovat
Freedo

https://infotbal.cz/chory-a-sulc-do-slavie-a-fila-s-vlckem-do-plzne-odmitnuto-rivalove-resili-dalsi-hvezdny-trejd/ Tohle je pikantní spekulace

Formou ústní nabídky přednesla první návrh Slavia: chtěla koupit všechny zmíněné hráče. Za Hranáče, Šulce a Chorého nabídla 12 milionů eur (297 milionů korun).

Reagovat
John Obi Mikel

Já se vždycky podívám na přestupové spekulace kolem nás a akorát se naseru

Reagovat
Freedo

Tvrdík už to dementoval na Twitteru, takže to určitě bude pravda

Reagovat
Mönchengladbach

Reagovat
Salfovic

Šádek našel tajné zásoby po Vaňkovi ?

Reagovat
mistr129

Deli-Kudela, Kolář-Kovář…

Ale ono když máš na soupisce 60 jmen, tak ta podoba tam bude automaticky

Reagovat
Mass

Jur+Jur

Reagovat
John Obi Mikel

To jsme se probrali pozdě. Takhle jsme tu Plzeň měli porážet v předchozích zápasech.

Reagovat
Coutinho10

tak hráli jsme už bez tlaku, takže se nedivím

Reagovat
Greny

To ale i Plzeň

Reagovat
Coutinho10

no, oni ještě přeci jenom mají před sebou vrchol sezóny...to my už ne, to taky hraje svojí roli

Reagovat
GabrielBatistuta

Zkoušíš EF kletbu?

Reagovat
Coutinho10

lze si to i tak vyložit zkusím tomu jít trochu naproti:

neumím si představit, že by Sparta nevyhrála titul

Reagovat
GabrielBatistuta

Reagovat
kilobyte

Tak vy vždycky, když už je skoro rozhodnuto, začnete hrát. Loni jste po derby v nadstavbě taky váleli.

Reagovat
ratusek

Tak zrovna včera se Plzeň nějak extra nepředřela. Což bylo dáno asi tím, že jim jednak nejde už vůbec o nic, druhak je chtěli udržet v boji o titul, abyste v Boleslavi hráli naplno před finále a za třetí když to Jedlička sabotuje hned na začátku, tak už se tým jako Slavia dostane do pohody a nepustí to

Reagovat
kilobyte

To byla chyba. Takhle jsme mohli už týden slavit. Když ten titul uděláme až v Boleslavi, tak se s oslavami už počká až po poháru.

Reagovat
ratusek

Zlín jedem, dnes 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

Zapomen

Reagovat
smazaný uživatel

Sledujte jak dneska Zlín uhaluzí zase záchranu. Ten tým nesestoupi nikdy. Nikdy.

Reagovat
Nieuwendyk

Letos už musí. Musí, bylo by to nefér vůči kvalitní práci v Karviné i v Budějcích.

Zlín je Zlo.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Salfovic

Kvalitní práci v Budějovicích

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
bobis21

Naopak musí Budějovice, za tu jejich "kvalitní" práci poslední roky si nic jiného nezaslouží.

Reagovat
Man__United

Zlín - Budějovice komentují tata se synem

Reagovat
smazaný uživatel

Aneb jak propálit, že se mladý dostal do televize na takovou pozici po známosti.

Reagovat
Nieuwendyk

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl, co ty Budějovice chtějí hrát? Jedou do totálně marného Zlína a za 10 minut se nedostanou přes půlku. Ja bych fakt snížil ligu minimálně o 2 týmy. Tohle přidává kvalitě asi tak, jako když si koupíš Kaufland Colu.

Reagovat
smazaný uživatel

Otázka času než Budějovice vyrobí nějakou minelu jak z okresní soutěže a bude.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je stejný příběh jak loni. Dostál, zázračné minely soupeřů, výsledky hrající ve prospěch. Tři faktory, díky kterým se zachránili loni i letos.

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, ale tohle není první liga. Ti hráči se tak kopou za uši, že v druhé lize by naprosto zapadli. Jak tohle může být stále v první lize, to je mi záhadou.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli se Zlín dostane i z tohoto, koncim se sledováním české ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Pane bože, ať to takhle skončí.

Reagovat
ratusek

Tak Zlín je půl hodiny od sestupu

Reagovat
PISTOLERO

Pískej konec

Reagovat
smazaný uživatel

A zase srovnali. Jako s Karvinou, jako loni s Pardubicemi. Fakt prostě nesestoupi nikdy. Nikdy.

Reagovat
smazaný uživatel

Redka Zlín. Pokud teď nedají Budějovice na 2:1, sestoupí. Teď se ukáže, kolik mají ty spiny ještě životů.

Reagovat
smazaný uživatel

A už to jede. Tyč Budějovice. Ještě počítám nepromenena penalta bude.

Reagovat
Moshe Dajan

Tranziska

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Zlín se dostane ze všeho. Ze všeho.

Reagovat
smazaný uživatel

Spiny budějovické táhněte. Hrajete presilovku, můžete poslat soupeře do druhé ligy a vy div neprohrajete Drevaci dřevění ubozi. Vám bych nedal ani 1000 Kč na výplatu.

Reagovat
Freedo

Já si říkal, koho zajímá skupina o záchranu a on tu komentuje jen jeden uživatel, ok

Reagovat
Salfovic

Tu redku zlíňáka nechápu, vždyť tam žádné úmyslné kopnutí nebylo.

Reagovat
srandamač

Vždyť od něj úplně odskočil jak se mu od těch kulí odrazil.

Reagovat
Salfovic

Vždyť se odrážel rukama.

Reagovat
andrew96

Reagovat
srandamač

Tam dole se to míchá, to bude napínavé až do konce

Reagovat
Kiwi-21

Velká škoda zápasů z Jabloncem a doma ze Zlínem

Jinak by reálně byly okolo 13 místa z velkou šancí na přímou záchranu

Snad to Karviná ještě v Pardubicích zdramatizuje

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele