3. kolo
25.09.2024 21:00 CET
5 : 1
(1:1)
Stadión:
Anfield, Liverpool

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (3)

Přidat komentář
OnlyWHU

Další debakl našeho rozklíženýho týmu.

Vypadalo to že naši hráči (ponejvíc z lavičky) mají šanci uhrát na hřišti favorita i dobrý výsledek, ale o přijatelný skóre jsme se již oslabeni za zbytečně vyloučení Álvareze připravili doslova šílenou defenzivou (Coufal a spol.) v posledních minutách.

Měli jsme tutový šance, ale proměnit je snad pro nás nemožný. Vždycky po tom, když jsme soupeře zatlačili a měli tutovku, jsme dostali do pár minut góla....

Navíc jsme byli drsně okradeni rozhodčím (bez VARu). První gól Liverpoolu byl po ofsajdu a dvě ruce ve vápně letargickej rozhodčí raději neviděl. Druhej faul Álvareze ale spolehlivě ano. Alvarez obdržel před dnešním zápasem 19 žlutých karet ve 47 zápasech!!! Jeho kázeň i nezodpovědnost na hřišti je pro nás čím dál větší hrozbou. Když se k němu přidá často až příliš lehkomyslnej Paqueta, morálka celýho týmu jde do kopru.

Do 3:1 jsme měli vypadali rozhodně líp než doma proti Chelsea. Pak jsme se začali sypat - takticky, fyzicky i individálně. Začínám vážně pochybovat, že to má Lopetegui pod kontrolou. Nedivil bych se, kdyby po pár dalších kolech šel. Jeho vina na současný situaci je nesporná.

Dost mě zaráží, že adaptace nových hráčů, kteří přišli jako uznávaný evropský posily, chvílema v PL vypadají tak bezradně. Navíc téměř všichni (určitě mimo Summervilla) bez kondice.

Výsměch - dnešní výsledky EFL: Arsenal - Bolton (19. místo - 3. liga) 5:1, Liverpool - WHU 5:1.

V sobotu na Brentford. Pozor to nejsou žádný ořezávátka, spíš naopak! COYI!!

Reagovat
BůhAnfieldu

Hlavně z toho nebuď smutný. Byly tam i dobré věci - třeba dresy máte celkem fajn. Stačí jen vyměnit 9-10 hráčů základní sestavy a dalších 10-12 z kádru a WHU bude zase tam, kde by měl být.

Reagovat
OnlyWHU

Jak ubohé...

Myslím, že máte svých starostí na rozdávání, viz zrovna včera. Říká se: prázdný sud nejvíc duní.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele