Serie A - souhrn 6. kola: Neapol se posunula do čela

27.09., 22:49, aktualizováno včera, 22:46
Komentáře a souhrny
Chviča Kvaracchelija (© FRANCESCO PECORARO/Getty Images via AFP)

Neapol zvládla utkání s Monzou a vyhoupla se na první místo příčku. Třetí ligové vítězství v řadě si připsal AC Milán. Ten po derby s Interem zvládl splnění povinnosti v Lecce. Tři body berou i Inter a Juventus.

SSC Neapol - AC Monza Brianza 2:0

29.09.2024 20:45

Góly: 22. Matteo Politano, 33. Chviča Kvaracchelija

Neapol zvítězila v utkání šestého kola Serie A nad Monzou 2:0. Na vítězný zásah Mattea Politana navázal ještě v prvním dějství Chviča Kvaracchelija. Italský mistr ze sezony 2022/23 se tak vyšplhal na průběžné první místo a dal rychle zapomenout na loňský ročník, v němž se umístil až na 10. příčce.

Po nevydařeném vstupu do sezony, kdy Neapol prohrála 0:3 na hřišti Verony, se Antonio Conte postaral o dramatický vzestup formy, který přinesl 10 bodů z posledních čtyř zápasů. Naopak hosté zatím v této sezoně nevyhráli. Ve 22. minutě otevřel skóre střelou z ostrého úhlu Politano, který se tímto gólem stal vedle Duvána Zapaty a Paula Dybaly teprve třetím hráčem, který skóroval v každé z posledních deseti sezon Serie A.

Legendární italský obránce Alessandro Nesta se musel divit, když jeho svěřenci dovolili soupeři o 12 minut později zdvojnásobit svůj náskok. Kvaracchelija dorazil míč do branky po střele Scotta McTominaye, který využil hrubky v rozehrávce Monzy.

Po změně stran se připomněl i útočník Neapole Romelu Lukaku, ale Belgičanův pokus gólem neskončil. Z následného rohového kopu byl McTominay blízko otevření střeleckého účtu v Serii A, když si naskočil nejvýše na Politanův centr, ale zamířil těsně vedle brány. Na druhé straně musel brankář Neapole Elia Caprile zasáhnout proti pokusu Milana Djuriče, přímý kop Daniela Maldiniho skončil na boční síti.

Nestův tým tak zůstal jedním ze dvou celků spolu s Cagliari, které v této sezoně Serie A ještě neokusily chuť vítězství. Zůstal na 19. místě, zatímco Conteho svěřenci jsou nyní na vrcholu tabulky o bod před Juventusem.

Více informací k zápasu

Empoli FC - ACF Fiorentina 0:0

29.09.2024 18:00

Góly: -

Empoli remizovalo v šestém kole Serie A s Fiorentinou na vlastním hřišti 0:0. Bezbranková remíza nenabídla fanouškům příliš pozdvižení, hosté dokonce navzdory převaze nevystřelili jedinkrát mezi tři tyče. Za dílčí úspěch se pro Fialky dalo požadovat čisté konto Davida De Gey, to se mu totiž naposledy povedlo v květnu minulého roku. Azzurri se ve vyrovnané tabulce nachází na šesté příčce, na první Juventus ztrácí pouhé dva body.

Domácí v posledních šesti zápasech Serie A na stadionu Carla Castellaniho neprohráli. V úvodu se zdálo, že jsou odhodláni pokračovat v působivé formě i proti Fialkám. Byli to však svěřenci Raffaela Palladina, kdo začal aktivněji, přičemž Edoardo Bove a Moise Kean nevyužili v úvodní půlhodině několik šancí. V průběhu prvního poločasu se oba týmy snažily o průlom, ale vyložených příležitostí bylo málo. Andrea Colpani hlavičkoval zblízka vedle, zatímco na druhé straně Lorenzo Colombo po nájezdu na brankáře pálil vysoko nad břevno.

Fiorentina, která z úvodních pěti zápasů Serie A vytěžila jediné vítězství, se na začátku druhého poločasu snažila zvýšit aktivitu. Hosty však zachránil de Gea, který pohotově zareagoval na razantní pokus Giuseppeho Pezzelly. Duel postrádající kvalitu nevykazoval žádné známky oživení, i Christian Kouamé totiž promarnil další slibnou šanci hráčů I Viola.

Oba manažeři se obrátili ke svým lavičkám v naději, že se dopracují k pozdnímu zisku tří bodů. Náhradník Lucas Beltrán byl blízko k okamžitému zásahu za hosty, když se v pokutovém území vznesl nejvýše a po rohu Jonathana Ikoného zamířil těsně vedle. Blíž ke prolomení gólového půstu se nakonec ani jeden z celků nedopracoval. Fiorentina tak má v Serii A neuspokojivou bilanci pouhých čtyř výher z posledních 17 zápasů.

Více informací k zápasu

AS Řím - Venezia FC 2:1

29.09.2024 15:00

Góly: 74. Bryan Cristante, 83. Niccolò Pisilli - 44. Joel Pohjanpalo

AS Řím nevstoupil do nového ročníku Serie A přesvědčivými výsledky, o to cennější pro celek z hlavního města Itálie je, že dokázal na Stadio Olimpico gólem Niccola Pisilliho v 83. minutě přetlačit Benátky 2:1 a zajistit si tak důležité tři body do ligové tabulky. S průběžnými devíti body se Řím drží na dostřel první šestce. Ivanu Jurić si coby lodivod Giallorossi připisuje druhé vítězství.

Římané si prožili bouřlivý začátek sezony na hřišti i mimo něj a věděli, že proti nově postoupivším hostům potřebují uhrát dobrý výsledek. Byli to však právě hráči Benátek, kteří se během tří minut dostali do vedení, když se Michael Svoboda dostal ke střele z hranice pokutového území, kterou Mile Svilar pohotově vyrazil. Domácí se v průběhu prvního poločasu postupně dostávali do hry a Lorenzo Pellegrini hlavičkoval zblízka těsně vedle.

S blížícím se koncem prvního poločasu se obě strany nadále snažily o průlom a působivý výkon Benátek z úvodního dějství byl náležitě odměněn otevřením skóre ve 44. minutě. Střela Gianlucy Busia zevnitř pokutového území se odrazila od vzdálenější tyče a Joel Pohjanpalo byl ve správný čas na správném místě, když z osmi metrů uklidil balón do dolního rohu Svilarovy branky.

Poté, co byli o přestávce vypískáni, vypadali Jurićovi svěřenci v úvodu druhé půle odhodlaně a snažili se o vyrovnání. Manu Nejdříve se Koné dostal do šance jeden na jednoho, kterou zmařil Jesse Joronen, krátce poté Pellegrini pálil z dálky o centimetry vedle. Giallorossi se i nadále snažili o vstřelení vyrovnávacího gólu, ale nedokázali překonat spolehlivého Svilara, který zachránil hosty potom, co zlikvidoval i střelecký pokus Gaetana Oristania.

Pokračující tlak domácí fotbalisté přeci jen zužitkovali, když se v 74. minutě Cristanteho dalekosáhlý projektil z 30 metrů nešťastně odrazil a skončil za zády Joronena. V závěrečné fázi napínavého klání dokonal Řím svůj obrat, když se sedm minut před koncem po rohu Leandra Paredese v pokutovém území hlavičkou prosadil střídající Pisilli a dostal domácí do vedení. Přes veškerou snahu se Benátky v samotném závěru nezmohly na odpověď, což znamená, že čekání Lagunari na první venkovní výhru v Serii A od února 2022 po dvou remízách a devíti prohrách bude pokračovat i po nedělním utkání.

Více informací k zápasu

Como 1907 - Hellas Verona 3:2

29.09.2024 15:00

Góly: 43. Patrick Cutrone, 72. Patrick Cutrone, 89. Andrea Belotti - 53. Darko Lazović (pen.), 90+4. Mathis Lambourde

Como porazilo v rámci šestého kola Serie A Veronu na vlastním hřišti 3:2. K triumfu nasměroval svěřence Cesca Fábregase dvougólový Patrick Cutrone, jenž byl klíčovou postavou v postupu celku do nejvyšší italské soutěže. Navzdory vyloučení slovenského mladíka Tomáše Suslova po hodině hry hosté nepřestali bojovat, vítězný zásah si tak připsal až v 89. minutě zkušený Andrea Belotti.

Fotbalisté celku Como, který minulý týden ukončil dvacetileté čekání na výhru v Serii A, navázali na minulý zápas s Atalantou a do kabin šli s jednogólovým vedením. V průběhu prvního poločasu byl Veroně odepřen gól pro ofsajd, krátce před koncem prvního dějství pak rozradostnil domácí fanoušky Patrick Cutrone, jemuž výrazně pomohla teč jednoho z bránících hráčů.

Hosté se o přestávce mohli cítit špatně poté, co jim zhatil radost těsný ofsajd a poté inkasovali kvůli smolné teči, vstup do druhého dějství jim ale zlepšil náladu. V 53. minutě totiž byla kvůli faulu zpětně díky intervenci videorozhodčího nařízena penalta, kterou proměnil Darko Lazovič. Dobrá nálada z tábora Verony však rychle vyprchala, když se během tří minut nechal vykartovat Suslov a krátce nato se podruhé prosadil Cutrone krásnou kroucenou střelou z hranice vápna.

Díky početní převaze mohlo Como dokráčet ke své druhé výhře během jednoho týdne a Belotti se zblízka trefil hlavou, svým prvním zásahem v modrém dresu navíc zajistil tři body. V nastavení totiž snížil Mathis Lambourde, který se postaral o nervózní závěrečné minuty. Ukázalo se však, že je příliš pozdě, a Verona si připsala čtvrtou porážku v šesti ligových zápasech.

Více informací k zápasu

Turín FC - SS Lazio 2:3

29.09.2024 12:30

Góly: 67. Che Adams, 90+2. Saúl Coco - 8. Mattéo Guendouzi, 60. Boulaye Dia, 89. Tijjani Noslin

Severoitalský Turín, jenž vstoupil do nové sezony Serie A ve velké formě, nenavázal na své předešlé výkony z úvodu nového ročníku, když prohrál domácí zápas proti Laziu 2:3. Domácí se v samém závěru tlačili do vyrovnání, na body ale nakonec nedosáhli. Za Lazio se v dobrém světle předvedli Guendouzi s Tavaresem, bývalí hráči londýnského Arsenalu.

Matteo Guendouzi se poprvé od své předchozí návštěvy Stadio Olimpico di Torino - v zápase, ve kterém Lazio uštědřilo Granatě jedinou porážku v 16 domácích ligových zápasech - trefil z levého křídla, když si naběhl na dobře načasovanou přihrávku Nuna Tavarese a z hranice pokutového území se prosadil prudkou střelou. Turínští, kteří chtěli poprvé od sezony 1976/77, kdy skončili o bod za mistrovskými Bianconeri, vystřídat Juventus v čele ligy, se trápili a dostali se do první výraznější příležitosti až těsně před koncem první půle.

Lazio se v minulém zápase proti Fiorentině rovněž dostalo do brzkého vedení, nicméně tehdy nakonec padlo za oběť dvěma pozdním penaltám Alberta Guðmundssona. Boulaye Dia však tentokrát brzy zdvojnásobil náskok hostů po hodině hry, když Matteo Zaccagni houslemi dostal míč na Gustava Isakena, jenž přesnou přihrávkou našel právě hostujícího útočníka, který se nemýlil a chladnokrevně zakončil do pravého dolního rohu, čímž zvýšil tlak na dosud neporažený celek Paola Vanoliho. K radosti domácích fanoušků nicméně Turín zareagoval o chvíli později, když střídající Che Adams skvělou střelou z hranice pokutového území do levého dolního rohu překonal gólmana hostů a snížil na 1:2.

S rostoucím napětím byl domácí trenér Vanoli po dvou obdržených žlutých kartách vyloučen a Tijjani Noslin během minuty po svém příchodu na hřiště zatloukl poslední hřebík do rakve domácích, když se prosadil z bezprostřední blízkosti. Přestože Saúl Coco v nastaveném čase výjimečnou akrobatickou střelou vymetl horní roh branky hostů, na víc se již Turín nezmohl. Tato porážka znamená pro domácí celek po vyřazení z Coppa Italia od Empoli druhou porážku v řadě a zároveň přichází o svou ligovou neporazitelnost. Třetí ligové vítězství Lazia naopak znamená, že se celek z hlavního města Itálie v ligové tabulce drží v kontaktu s první šestkou.

Více informací k zápasu

Bologna FC - Atalanta Bergamo 1:1

28.09.2024 20:45

Góly: 46. Santiago Castro - 90. Lazar Samardžić

Hráči Boloni remizovali v šestém kole Serie A na své půdě s Atalantou 1:1. Domácí hráči sice šli zkraje druhé půle do vedení, jenže následně se jejich počet na hřišti snížil kvůli červené kartě o jednoho hráče, čehož v 90. minutě využil Lazar Samardžič ke srovnání skóre.

Poté, co Atalanta v úterý překvapivě prohrála na domácím hřišti s nováčkem Serie A Comem, vypadala v úvodu zápasu nedobře. První šanci si sice vytvořil Ademola Lookman, jenže jeho pokus zlikvidoval Lukasz Skorupski. Domácí se ale v průběhu prvního poločasu dostávali do hry také pomaleji, jasných šancí bylo málo, protože obě strany postrádaly na útočné polovině potřebný klid.

Hostující družina však byla stále nebezpečnější, Skorupski musel opět zachraňovat Boloňu, když zmařil střelu Marca Brescianiniho z bezprostřední blízkosti. Svěřenci Gian Piera Gasperiniho se před přestávkou nadále snažili o zlomení bezbrankového stavu, ale střídající Samardžič namířil svou ránu příliš vysoko.

Po nesourodém výkonu v prvním poločase začali domácí druhou půli jako ze snu. Santiago Castro se skvěle otočil na hranici pokutového území a klinicky přesnou střelou do vzdálenějšího rohu otevřel skóre minutu od úvodního hvizdu druhé půle. Impuls, který tento gól přinesl, však brzy pohasl, když po zákroku Jhona Lucumího na Charlese De Ketelaerea vytasil rozhodčí červenou kartu.

V početní výhodě se Atalanta přiblížila ke srovnání skóre, když se Raoul Bellanova pokoušel ohrozit domácí branku, jenže jeho rána k tyči dopadla neúspěšně. Atalanta však i nadále dominovala v držení míče a usilovala o vyrovnání, které se po několika nevyužitých šancích nakonec dostavilo v poslední minutě hracího času. Samardžič si vzal míč na hranici pokutového území, udělal si potřebný prostor a pak nechytatelnou střelou do rohu za Skorupského záda připravil Rossoblu o první domácí výhru v Serii A od dubna. V týdnu navíc Boloňu čeká jeden z nejtěžších možných úkolů. Pokusí se totiž dobýt legendární Anfield Road, kde změří síly s domácím Liverpoolem. Atalanta naopak vycestuje do Německa, kde vyzve v rámci Ligy mistrů Šachtar Doněck.

Více informací k zápasu

Janov CFC - Juventus FC 0:3

28.09.2024 18:00

Góly: 48. Dušan Vlahović (pen.), 55. Dušan Vlahović, 89. Francisco Conceição

Juventus se díky vítězství 3:0 v šestém kole Serie A na hřišti Janova vyšplhal do čela tabulky Serie A. Hlavní zásluhu na výhře měl dvougólový Dušan Vlahović, který se postaral o to, že Il Grifone stále zůstávají v této sezoně bez vítězství na vlastním stadionu.

Je spravedlivé říci, že první poločas měl daleko k napínavému utkání, jelikož ani jeden z týmů nevypadal v útoku nebezpečně. Juventus, který se snažil vstřelit první branku v Serii A po třech bezbrankových remízách, byl prvním, kdo měl v zápase velkou příležitost. Těsně po půlhodině hry Vlahovič poslal volný kop ze slibné pozice těsně nad břevno.

Janov, který má za sebou pomalý vstup do sezony kdy z úvodních pěti zápasů vybojoval jen jednu výhru, se snažil držet ofenzivní hvězdy Staré dámy na uzdě. Jenže hned po třech minutách druhého poločasu ve vápně zahrál rukou stoper domácích Koni De Winter a Juventusu byl nabídnut pokutový kop. K míči se postavil Vlahovič, který se nemýlil a poslal tým Thiaga Motty do vedení.

Srbský útočník, který byl v posledním utkání s Janovem vyloučen, se o pouhých sedm minut později opět prosadil. Tentokrát se trefil, po chytré přihrávce Teuna Koopmeinerse, do pravého rohu a zvyšoval na 2:0.

Janov se nezmohl na odpověď a poslední slovo zápasu měli opět Bianconeri. V 90. minutě se prosadila letní posila z Porta Francisco Conceicao a potvrdil pohodlné vítězství Juventusu. Il Grifone se po prohře ocitli na 16. místě a hrozí jim pád do sestupového pásma, zatímco Stará dáma se může alespoň prozatím těšit z toho, že se drží na vrcholu Serie A.

Více informací k zápasu

Udinese Calcio - Inter Milán 2:3

28.09.2024 15:00

Góly: 35. Christian Kabasele, 83. Lorenzo Lucca - 1. Davide Frattesi, 45+3. Lautaro Martínez, 47. Lautaro Martínez

Inter Milán vyhrál v šestém kole Serie A na hřišti Udinese 3:2 a vyšvihl se v neúplné tabulce na třetí místo. O tom, jak důležitý byl zápas pro Nearazzurri, hovoří čas první branky, kterou vstřelil už po 40 sekundách Davide Frattesi. Další dvě branky Interu přidal útočník Lautaro Martínez, jenž vsítil své první góly v letošní sezoně Serie A.

Hned v úvodní minutě vysunul Matteo Darmian po průniku soupeřovou obranou Frattesiho, který uklidil míč podél brankáře Maduky Okoyeho k levé tyči. Pro Nerazzurri se jednalo o čtvrtý ligový gól během úvodních 10 minut v této sezoně. Inter pak měl v úvodních 30 minutách téměř úplnou kontrolu nad utkáním, ale Martínez ani Frattesi obrovské příležitosti neproměnili.

Zákonitě tak Udinese těsně před pauzou vyrovnalo, když Christian Kabasele po křižném pasu Jordana Zemury překonal Yanna Sommera. Vzápětí však Martínez poslal Inter opět do vedení, když zužitkoval přesnou přihrávku Federica Dimarca.

Pouhé dvě minuty po přestávce zdvojnásobil Martínez vedení Interu. Marcus Thuram se zbavil obránce a přihrál kapitánovi Interu, který se trefil mimo dosah Okoyeho. Udinese mohlo snížit, pokusy Oiera Zarragy a Kabaseleho však obrana Interu zablokovala. Deset minut před koncem však hosté přece jen inkasovali, když střídající Lorenzo Lucca udělal kličku Sommerovi a zdramatizoval duel. Hosté si však třetí výhru v sezoně pohlídali.

Po prohře 0:3 na hřišti AS Řím minulý víkend utrpělo Udinese druhou porážku v řadě. Naopak tým Simoneho Inzaghiho se po třízápasové sérii bez vítězství dotáhl na překvapivého lídra soutěže z Turína.

Více informací k zápasu

AC Milán - US Lecce 3:0

27.09.2024 20:45

Góly: 38. Álvaro Morata, 41. Theo Hernández, 43. Christian Pulisic

AC Milán se vzpamatoval z nepříliš povedeného startu do soutěže a připsal si třetí vítězství v Serii A v řadě, když na San Siru porazil Lecce 3:0.

Povzbuzeni dramatickým vítězstvím v Derby della Madonnina proti Interu Milán z minulého týdne přivítali Rossoneri Lecce, který před cestou na San Siro získalo z předchozích tří zápasů pět bodů. Giallorossi v posledních letech často odjížděli z tohoto ikonického stadionu s prázdnou, ale začali zde slibně, protože Mike Maignan byl brzy povolán do akce, aby odvrátil řízenou ránu Nikoly Krstoviče. Naopak svěřenci Paula Fonsecy byli proti dobře organizovanému a disciplinovanému soupeři poměrně pomalí.

Rossoneri dlouho nezaznamenali jediný střelecký pokus, až se jim ve 38. minutě podařilo prolomit nerozhodný stav zásluhou Álvara Moraty. To, co následovalo, bylo skutečně pozoruhodné, protože tým Luky Gottiho v závěru prvního poločasu kapituloval. O necelé tři minuty později se na střeleckou listinu zapsal Hernández, když po přihrávce Rafaela Leaa zblízka překonal Wladimira Falconeho. Domácí poté vmetli svému soupeři sůl do rány, když Christian Pulišič zareagoval na odražený míč uvnitř pokutového území po útoku Tammyho Abrahama a zvýšil na 3:0.

Ruben Loftus-Cheek se po restartu představil místo Moraty, kterého vyřadilo zranění, a měl šanci se prosadit téměř okamžitě po pěkné kombinační hře, do které se zapojili Leao a Hernandez na levém křídle, ale z hranice pokutového území přestřelil. V nevýrazném druhém poločase se Gottiho svěřenci dočkali jen několika povzbudivých momentů, dokud Lameck Banda nevyužil mezery v milánské obraně a jeho následná střela se nevešla do branky.

Fonsecovi svěřenci dohráli zápas již relativně snadno, ale na jinak pěkném večeru domácích se objevila skvrna, když Davide Bartesaghi při svém debutu v prvním týmu dostal za zákrok na Bandu přímou červenou kartu. Na výsledek zápasu to však nemělo žádný vliv a Milán se - alespoň dočasně --posunul na druhé místo, zatímco Lecce zůstává sedmnácté.

Více informací k zápasu

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
SSC Neapol
6
4
1
1
11 : 4
13
2
Juventus FC
6
3
3
0
9 : 0
12
3
AC Milán
6
3
2
1
14 : 7
11
4
Inter Milán
6
3
2
1
13 : 7
11
5
Turín FC
6
3
2
1
10 : 8
11
6
Empoli FC
6
2
4
0
5 : 2
10
7
SS Lazio
6
3
1
2
12 : 10
10
8
Udinese Calcio
6
3
1
2
9 : 10
10
9
AS Řím
6
2
3
1
7 : 4
9
10
Como 1907
6
2
2
2
9 : 11
8
11
ACF Fiorentina
6
1
4
1
7 : 7
7
12
Atalanta Bergamo
6
2
1
3
11 : 12
7
13
Bologna FC
6
1
4
1
7 : 9
7
14
Hellas Verona
6
2
0
4
10 : 11
6
15
Parma Calcio
5
1
2
2
8 : 9
5
16
Janov CFC
6
1
2
3
4 : 10
5
17
US Lecce
6
1
2
3
3 : 11
5
18
Venezia FC
6
1
1
4
4 : 10
4
19
AC Monza Brianza
6
0
3
3
4 : 8
3
20
Cagliari Calcio
5
0
2
3
1 : 8
2

Zbývající zápasy

30.09. 20:45
Parma Calcio - Cagliari Calcio

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (28)

Přidat komentář
LFCreds

Pekne Milano snáď to už bude len lepšie a lepšie

Reagovat
1899-1995

Klidná jízda za 3 body, pošetřily se síly na Leverkusen a zároveň relativně hezký fotbal. Konečně se probrala levá strana, gól a dvě áčka, ale je to proti Lecce, snad začnou fungovat i proti silnějším týmům. Tammy je hrozný palič.

Reagovat
Kaka14

Reagovat
FuckT

2d. ago: Fonseca je neschopny, treba ho vyhodit, vykostit, a vykastrovat.

Reagovat
Savi

Hra je pořád hrozná. Kdyby Lecce neudělalo chybu při druhém gólu a nesesypali se, tak je to mnohem větší křeč ze strany AC. Zatím tam není žádný progres oproti loňsku. Jsme čitelní. Doufám, že v LM to bude lepší a živější nasazení.

Reagovat
FuckT

Akoze ja vas chapem, ale co som ja pozeral, tak by som kritizoval najviac asi vasu megastar. Nie som jeden z tych, ktori sa v tom vyzivaju, ale seriozne, pozeral som par vasich zapasov a doteraz som nepochopil, odkail pochadza ten hype. Nemylia si ho ludia s Pulisicom? Akoze moc si nie su podobni, ale dnes uz je vsetko mozne.

Seriozne, aj derby, po ktorom hned pisal nejake enigmaticke spravy na internet, ako keby spasil cely tim sam. Co tam on valstne urobil? Ani nie polovicu toho, co Pulisic, ale navyse sa ani nevracal do obrany? Ja keby som trener, tak cez zapas moze akurat tak behat okolo stadionu.

Reagovat
1899-1995

To platí

Reagovat
GEGE

Já nevím no, do prvního gólu to byla hrůza a Lecce lepší...pak vymyšlená standartka, gól a pětiminutovka hrůzy Lecce... pořád z toho nemám dobrý pocit...

Reagovat
1899-1995

Já taky rozhodně ne, ale je třeba si tam hledat alespoň nějaká pozitiva.

Reagovat
AngryPrd

Najvacsie pozitivum je Abraham, priznam sa toto som necakal. Tvrdo pracuje a maka pre tim. Morata so svojim pristupom a energiou na ihrisku tiez fajn nakup. Neviem si pomoct ale Emerson Royal je trapas, aj dochodcovia v Kauflande su rychlejsi.

Reagovat
1899-1995

A ty jeho centry.

Reagovat
AngryPrd

To sa ani neda pomenovat ako center

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
M11

Takze bud 3-0 nebo 0-0 jina možnost neni

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Melchior

Přišel jsem na druhý poločas, takže spokojenost

Reagovat
Pipo123

Dôležité 3 body, obrana je strašná, stačí trošku tlak a hneď dostaneme gól, ale aspoň funguje ofenzíva, snažíme sa hrať rýchlo dopredu, je to taká príjemná zmena oproti tomu čo chcel hrať Sarri (low budget tiki-taka) .

Dia, Tavares najlepšie posily

Reagovat
Alberto Aquilani

Pisilli capitano!

Chalan ukázal za 5 zápasov väčší charakter a mentalitu ako ten úplne najhorší Pellegrini na svete za 8 sezón.

Pisilli, Kone, Baldanzi, vždy by mali hrať od začiatku aspoň dvaja z nich, miesto hentých tragédov "senátorov."

Keď bude ohľadom Pellegriniho niekto vyťahovať nejaké štatistiky, tak z tohto zapasu si po tom, čo to posunul na Cristanbauera a ten to napálil do nohy toho negríka a bol z toho gólik, no tak má za to áčko. Takže s tým bežte do prdele.

Reagovat
Emmett Brown

Reagovat
pastal

Přesně tak kdyby ti dva nehráli a hráli mladí tak vedou 3:0 místo toho musí dotahovat, Svilar nejlepší hráč Říma

Reagovat
Pozor skluz!!!

Le Fée ještě a je to zdablované.

Reagovat
BaggioRoberto

Skoda, prvni polocas super, druhej klasicke cekani na smrt, ktera prisla. Oristanio bude top.

Reagovat
zurix_new

Hoši Juric je tam u vás zatím jenom 3 zápasy, a to s bilancí 2 výhry v lize a remízou v EL, klid.

Reagovat
10

no, on i ten komentátor někdy v 60. minutě říkal "uvidíme, jak případná prohra zamává s pozicí Juriće v Řimě"

Reagovat
Alberto Aquilani

Dobre, a ty by si nebol nasraný po tých prvých 3 super polčasoch, že sa to znova vrátilo k tomu, čo poznáme?

Cristante ešte pod Juricom nezliezol z ihriska, a Kone s Pisillim síce bývajú najlepší na place, ale nikdy nehrajú spolu a vždy musí jeden sedieť. Capitano znova ledva trénuje, ale zápasy hrá.

Reagovat
pastal

Souhlasím s tebou v Římě kdo maká a běhá tak sedí protože musí hrát chodci!! Dneska nebýt Svilara tak dostáli trojku a to je Kurva špatně

Reagovat
danko10

On zatiaľ robí všetko preto, aby ho fanúšikovia do dvoch mesiacov naháňali po Testacciu s palicami v rukách.

Reagovat
spider_8

Koukam Conte uz to zase drti. On + Lukaku, to je skoro jisty titul.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele